Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Στάμου στο ‘Φονέα’

Published

on

Κάτοικος Ταύρου θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Νίκος Στάμος καθώς ο βραχύσωμος μέσος υπέγραψε στον Φωστήρα. Ο έμπειρος άσος ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ‘Φονέα’ και συμφώνησε ώστε τη νέα σεζόν να προπονείται υπό τις οδηγίες του Κώστα Ψυρόπουλου. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη αφού ο Στάμος διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα που χρειάζεται η κατηγορία. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στον Ηλυσιακό παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραμονή της ομάδας ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Πανιώνιο, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακό, Πανναξιακό και Αγία Παρασκεύη.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι επέστρεψε στο… σπίτι αποδεικνύοντας την αγάπη που αισθάνεται για το σύλλογο: Επέστρεψα στο σπίτι μου και είμαι σίγουρος ότι εάν έχουμε πάνω απ’ ολα υγεία θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι ο Φωστήρας διαθέτει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και με πολύ δουλειά η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια πορεία πολύ θετική’.

Έκλεισε και τυπικά ο Κούτρος

Στο μεταξύ, την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό έβαλε και ο Γιάννης Κούτρος ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και το ζήτημα έκλεισε και τυπικά.