Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή στις νίκες για Ατρόμητο

Published

on

Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική όταν και είχε επικρατήσει του Ηρακλείου με 3-2, και το ματς με την Επισκοπή ήταν κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος Πειραιά παρ’ όλα αυτά έδειξε τεράστιο σθένος και με γκολ του Γεωργίου στο 76′ με ωραίο πλασέ πήρε το τρίποντο επικρατώντας των Ρεθυμνιωτών με 1-0. Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιούπουλου έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και το πήρε, σκαρφαλώνοντας μετά από αρκετό διάστημα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αφού έφτασε τους 10 βαθμούς συγκατοικώντας στην 8η θέση μαζί με τον Ερμή Ζωνανών. Από την άλλη, η Επισκοπή έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη παραμένοντας κάτω από την ζώνη και συγκεκριμένα στην 13η θέση μαζί με Ηράκλειο και Γλυφάδα εχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς.

Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή δημιουργώντας ευκαιρίες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά χάνοντας ευκαιρίες στο 12′ με τον Βελονάκη, στο 67′ με τον Δελήμπαση. Να σημειωθεί ότι στο 67′ ακυρώθηκε τέρμα του Ηλιόπουλου από πλευράς Επισκοπής για οφσάιντ απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων

Διαιτητές: Γκριτζέπης (Αρκαδίας), Πυργάκης-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Δανασής, Αριανούτσος, Στρατής, Μπαλτζάκης, Σιδηρόπουλος, Θανόπουλος (73” Φυσαράκης), Μητρόπουλος (80′ Οκσύσογλου), Γεωργιάδης (70′ Γεωργίου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας):Γεωργίου, Σταυρόπουλος, Αγτζίδης, Πάτας Μποτωνάκης, Σπάσιτς, Δελήμπασης, Τοπάλι, Φοβάκης (60’ Γούλας), Βελονάκης (75’ Ζότο), Ηλιόπουλος.