Connect with us

7ος Όμιλος

Επιστροφή στις νίκες για την Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας, η Θύελλα Καμαρίου πήρε τη νίκη με 3-0  απέναντι στον Απόλλων Ερέτριας και επέστρεψε στις νίκες, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ”Καμαριανοί” δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να ελπίζει σε καμία στιγμή του αγώνα, όντας καλύτεροι και στα 90 λεπτά, έχοντας κορυφαίο τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Ερρίκο, ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 1-0, σέρβιρε το 2-0 στον Σημιτσή.

Το γκολ το τέλος του πρώτου μέρους, ουσιαστικά έλυσε τα πόδια των παικτών του Κώστα Μιχάλη, με την επανάληψη να φέρνει απλά ακόμη δύο τέρματα και το επισφράγισμα αυτής της τόσο σημαντικής νίκης.

Η ροή του αγώνα

13′ Διπλή φάση για τη Θύελλα Καμαρίου, με τους Ερρίκο και Αργυρίου να φτάνουν κοντά στο 1-0.

15΄Ο Στασινός δέχεται μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, με την Θύελλα να φωνάζει για πέναλτι, αλλά τον κ. Αλατσάκη αν λέει παίζεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο παίκτης των γηπεδούχων χρειάστηκε την συνδρομή του Ιατρού για να συνεχίσει.

20΄Γύρισμα του Γελαδάρη που βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, μπλόκαρε ο Ναβρουζίδης.

26′ Πολιορκία στην άμυνα του Απόλλωνα από τη Θύελλα Καμαρίου, όπου σε μάι φάση διαρκείας ένα κοντινό σουτ του Μαυρομάτη κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ναβρουζίδη.

29΄Μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα Καμαρίου, όταν ο Στασινός πάσαρε παράλληλα στον Αργυρίου και εκείνος σχεδόν εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το δοκάρι του Ναβρουζίδη.

32΄Κόρνερ του Τόρα, κεφαλιά του Ατζέλι αρκετά μέτρα άουτ.

36΄Ο Μάκο βγήκε απέναντι από τον Ναβρουζίδη, με τον παίκτη της Θύελλας να ανατρέπεται εκτός περιοχής, φέρνοντας νέες διαμαρτυρίες.

40΄Πολύ καλή στιγμή για τη Θύελλα Καμαρίου, με τον Αργυρίου να σουτάρεις εντός περιοχής από διαγώνια θέση και τον γκολκίπερ του Απόλλωνα Ερέτριας να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.

43΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ… Ο Ερρίκος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κορακιανίτη, με τον ρέφερι να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Ερρίκος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

63΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ… Ο Ερρίκος σέντραρε από τα δεξιά, με τον Σημιτσή να βρίσκεται στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και με κοντινή κεφαλιά αν κάνει το 2-0.

68΄Διαγώνιο σουτ του Ερρίκου, λίγο άουτ η μπάλα.

71′ Σουτ του Μώρου άουτ η μπάλα

74΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ… Ο Ρέτζο σεντράρει από αριστερά και ο Μάριος Αργυρίου μόνος ανενόχλητος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

76΄Η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού για τον Απόλλων Ερέτριας, όταν ο Μώρα σούταρε και ανάγκασε τον Ανδριόλα σε εντυπωσιακή επέμβαση.

79΄Κεφαλιά του Μώρα λίγο άουτ.

82′ Σουτ του Δαβιλά, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ναβροζίδης.

92′ Σουτ του Καψάλη άουτ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αλατσάκης, με βοηθούς τους Ζερβάκη και Γαρούφο.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Στασινός, Γελαδάρης (83΄Λυγνός), Μαντούσης, Ρέτζο, Γιαννής, Ερρίκος (77΄Σπανός), Σιμιτσής (87΄Καψάλης), Μάκο, Αργυρίου, Μαυρομάτης (46΄Δαβιλάς).

Αναπληρωματικοί: Αρβανίτης, Τσουκαλάς, Τσέπα.

Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβρουζίδης, Μεκανάζ (59΄Μπαζόλι), Κορακιανίτης (51΄Κοκκάλας), Ζμπιλίρης, Ατζέλι, Καλοχωρίδης, Σεόλ (80′ Κικίδης), Ρούσσος, Μώρος, Τόρα, Τσίγκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply