Connect with us

slideshow

Επιστροφή στις νίκες με πρόκριση για τον Φωστήρα

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη, όπου ο τοπικός Φωστήρας νίκησε με 2-1 τον Ήφαιστο Περιστερίου και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Μόλις στο 7′ ο Φαρμάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Γιαννούλας και άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Περιστερίου πίεσε, φάσεις χάθηκαν εκατέρωθεν αλλά μέχρι το ημίχρονο έμεινε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα από την Ηλιούπολη έφτασε στο 2-0 με κεφαλιά του Σπυρόπουλου, σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας Σταυρόπουλος μπερδεύεται. Το τελικό 2-1 έγραψε ο νεοαποκτηθείς Αχιλλέας Παπαευθυμίου που επέστρεψε με γκολ στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Ευαγγέλου αλλά κυρίως από τον δεύτερο επόπτη Γεωργή.

Φωστήρας (Ι.Ζουμπουνέλης): Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Χελιώτης (46′ Σάχου), Μπαρδάκης, Κουκιάς (62′ Μαστρογιάννης), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Χαλιβελάκης, Σπυρόπουλος.

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Σταυρόπουλος, Γιαννούλας, Σφίχτης, Ζήκος, Ζαφειράτος, Παπαγεωργίου (51′ Παπαευθυμίου), Καλαϊτζής (65′ Μπότης), Τζαβάρας, Παπαχρήστου, Παπαγιάννι, Σέμπρος (46′ Κυριαζής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply