Connect with us

7ος Όμιλος

Εποχή Αξιώτη στο “Φονέα”-Εκλογές την Πέμπτη 27/6

Published

on

Ήταν πριν από μερικές ημέρες όπου η απογοήτευση είχε κυριεύσει το στρατόπεδο του Φωστήρα αφού κανένας επενδυτής δεν είχε βρεθεί.

Παρ’ όλα αυτά μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν θα μπορούσε να πάει χαμένη και πόσο μάλλον αφού προέρχονταν από μια μεγάλη και ιδανική σεζόν.

Συγκεκριμένα σήμερα που ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιο επενδυτή συνέβη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο μέχρι πρότινος χρηματοδότης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Νίκος Αξιώτης παρουσιάστηκε από τον Διονύση Πανταζή δείχνοντας πρόθυμος να συνεισφέρει στη νέα προσπάθεια που θα γίνει φέτος στην ομάδα του Ταύρου.

Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι του Φωστήρα θα είναι άκρως πρωταγωνιστικοί όπως επιτάσσει στην ιστορία του άλλωστε.

Αφού λοιπόν βρέθηκε το υποψήφιο πρόσωπο, σειρά πλέον παίρνουν οι εκλογές που θα γίνουν 27/6 ημέρα Πέμπτη από τις 17.00 έως τις 22.00.

Αυτές τις ώρες θα μπορούν  τα μέλη της ομάδας να ψηφίσουν ώστε να γίνει γνωστό στη συνέχεια μετά από καταμέτρηση το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα.

Πλέον ο Φωστήρας γυρίζει σελίδα με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα, αφού ο κ. Αξιώτης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει μάθει πάντα να πρωταγωνιστεί και να δημιουργεί προσδοκίες.