Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Επιτέλους!!! Ανακατασκευάστε το ΣΕΦ…

Published

on

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κάνει έκκληση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους φορείς του Πειραιά για την ανάγκη ανακατασκευής του γηπέδου στο ΣΕΦ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί άλλη μια φορά τους επιχειρηματίες Σταύρο και Γιώργο Ζαντίδη οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη προσέτρεξαν αφιλοκερδώς στην έκκληση των σωματείων και της ΕΠΣΠ να επισκευαστεί άμεσα άλλο ένα πρόβλημα-ρήγμα-καθίζηση μεγάλης επιφάνειας στο πολύπαθο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ το οποίο αναγκαστικά χρησιμοποιούν 13 σωματεία μας του κεντρικού Πειραιά

Η Διοίκηση της ΕΠΣΠ από αφορμή το ανωτέρω πρόβλημα που προέκυψε και {μπάλωσαν} οι ανωτέρω επιχειρηματίες απευθύνεται : Υπουργό Παιδείας, Υφυπουργό Αθλητισμού, Γ.Γ. Αθλητισμού, Περιφερειάρχη Αττικής, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Δήμαρχο Πειραιά, Αντιπεριφερειάρχη νήσων και Πειραιά, Βουλευτές όλων των κομμάτων Α και Β περιφέρειας Πειραιάς, Β περιφέρειας Αθηνών, Πρόεδρο Διοικητικό συμβούλιο ΣΕΦ και τους καλεί! – επιτέλους να συντονιστεί ότι απαιτείτε για να ανακατασκευαστεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ!.

Θυμίζουμε άλλη μια φορά όπως έχουμε ήδη ενημερωθεί ότι απαιτείται να διατεθεί το κονδύλι των 350.000 ευρώ από την περιφέρεια Αττικής συν το διεκδικούμενο κονδύλι το 150.000 ευρώ για το οποίο επανειλημμένος η ΕΠΣΠ έχει παρέμβει για την έγκριση.

 

Άρα με το σύνολο των 500 χιλ. ευρώ το οποίο θεωρούμε ότι είναι οικονομικά επαρκές μπορεί να ανακατασκευαστεί συνολικά το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ και να είναι η τελευταία αγωνιστική χρονιά που τα παιδιά των σωματείων μας αναγκάζονται να παίζουν μπάλα σε αυτό το τραυματισμένο γήπεδο που τραυματίζει την ελπίδα και την ποδοσφαιρική κουλτούρα όλων μας.

 

Ελπίζουμε στην μεγάλη ετήσια γιορτή του παμπειραικού ποδοσφαίρου της 28/1/12 στην ιστορική αίθουσα {Μ . ΜΕΡΚΟΥΡΗ} του ΣΕΦ στην οποία είναι καλεσμένοι όλοι να μην ακούσουμε από κανέναν κανενός είδους κορώνες και εξαγγελίες παρά μόνο να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία τους υλοποιώντας το δίκαιο αίτημα άμεση ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.

* Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει στα σωματεία της ότι μέχρι την Πέμπτη 10.1.2013 πρέπει να ενημερώσουν τη Γραμματεία της για τους ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν το έτος 2012 σε Α.Ε.Ι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply