Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Όραμά μας η συμμετοχή όλων των σωματείων μας στις διοργανώσεις υποδομών 2013/2014

Όραμά μας η συμμετοχή όλων των σωματείων μας στις διοργανώσεις υποδομών 2013/2014

Published

on

Γέμισε χρώματα, γονείς, φιλάθλους και την αισιόδοξη ματιά των παιδιών των υποδομών των σωματείων μας στη χθεσινή βράβευση της γιορτής τους στο γήπεδο Σιταποθηκών.

Με συμμετοχή των σωματείων και σε εορταστικό κλίμα παραδόθηκαν από την επιτροπή υποδομής της ΕΠΣΠ και με την ευθύνη του επικεφαλής κ. Βασίλη Βασιλόπουλου τα έπαθλα, οι διακρίσεις και οι έπαινοι στους ποδοσφαιριστές των υποδομών των σωματείων μας.

Σημειώνουμε την ουσιαστική παρουσία των γονιών των ποδοσφαιριστών των σωματείων μας που ανέδειξαν το ρόλο και την σύνθεση του κοινωνικού ποδοσφαίρου με τις υποδομές και τις περιοχές τους.

Την εκδήλωση συντόνισε η β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ, κα. Λέλα Αθανασοπούλου.

Την οργανωτική ευθύνη της γιορτής βραβεύσεων είχαν μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο τα μέλη της επιτροπής κ.κ. Μιχάλης Πρίντεζης και Γιάννης Κανελλόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ στην ΕΠΟ κ. Νίκος Ανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, εκ μέρους του Δημάρχου, κ. Καψοκόλης Πέτρος, οι προπονητές των Μικτών Πειραιά, κ.κ. Τάκης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καλύκας, οι παλαίμαχοι κ.κ. Καλούδης, Χατζηαθανασίου, ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Δαρζέντας, ο τέως σύμβουλος της ΕΠΣΠ

κ. Αμαραντίδης, εκπρόσωποι διοικητικών συμβουλίων σωματείων, ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στις διοργανώσεις των υποδομών, ως και προπονητές τμημάτων υποδομών των σωματείων μας.

Από το ΔΣ της Ένωσης παρόντες ο πρόεδρος, κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ο γεν. γραμμ. κ. Κώστας Βράκας, ο πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος, κ. Γιώργος Σιάκουλης και το μέλος της επιτροπής

κ. Κώστας Κωστάκης ως και ο κ. Γιάννης Ντουρακόπουλος.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, κ. Στέλιος Μπρατσόλης, απευθυνόμενος στα σωματεία,

στα παιδιά και στους γονείς τους, σημείωσε:

«Συγχαίρω όλα τα σωματεία της Ένωσής μας που με τις υποδομές τους και την συμμετοχή τους στις διοργανώσεις μας δείχνουν τη σίγουρη διαδρομή για την στέρεη ανάπτυξη και τις μόνιμες επιτυχίες

του ποδοσφαίρου μας σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Είναι αποδεδειγμένο ότι όσο αυξάνονται οι συμμετοχές των σωματείων μας στις διοργανώσεις υποδομών της Ένωσής μας, τόσο δυναμώνει ποιοτικά το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο και τόσο περισσότερο παράγονται ποδοσφαιριστές υψηλών απαιτήσεων που θα τους καμαρώνουν τα σωματεία μας, οι περιοχές τους και όλοι εμείς που συμβάλλουμε, διοργανωτικά.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το κ. Βασίλη Βασιλόπουλο, το επιτελείο του, τους προπονητές των Μικτών ομάδων μας και όλους όσους ασχολούνται με μεράκι για την παραγωγή του ποδοσφαίρου από “τα κάτω προς τα πάνω” για την καθημερινή, ακούραστη και ανιδιοτελή προσφορά τους που είναι ανεκτίμητη.

 

Όραμά μας στις διοργανώσεις υποδομών 2013/2014 να δηλώσουν συμμετοχή με τμήματα υποδομής, τουλάχιστον σε μία εκ των τριών διοργανώσεων υποδομής, όλα τα σωματεία μας.

Καλή επιτυχία παιδιά στις εξετάσεις σας και στα βήματα προόδου και γνώσης που στοχεύετε.

Συγχαίρω τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα σωματεία-μέλη μας, ώστε μαζί με την μορφωτική τους κατάρτιση να αποκτούν τη δύναμη και την αντοχή του “ ευ αγωνίζεσθαι” σε όλη την όμορφη πορεία της ζωής τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Και με σιδερένια υγεία να συνεχίσουμε αισιόδοξα την συμμετοχή μας σε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε: το ερασιτεχνικό, κοινωνικό ποδόσφαιρό μας».

Ο Πρόεδρος Υποδομών κος ΒΑΣ. Βασιλόπουλος ενημερώνει τα σωματεία ότι μπορούν να παραλάβουν τις πέντε μπάλες που προσφέρονται από την εταιρεία ROBE DI KAPPA και τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΛΟΥ με επιστολή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την οποία θα παραδίδουν στην εταιρεία ROBE DI KAPPA που παρέχει το έπαθλο.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply