Connect with us

4ος Όμιλος

Εργοτέλης: Το μυαλό σε ακόμη έναν… τελικό

Published

on

Με πρωινή προπόνηση που έλαβε χώρα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που έχουν απομείνει και έχει να κάνει με τον αγώνα που θα δώσουν οι ‘κιτρινόμαυροι’ κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι την Κυριακή.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του σε πολλά θέματα που αφορούν την τακτική της ομάδας μέσα στο γήπεδο αφού άπαντες αναγνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα. Άλλωστε, οι Ηρακλειώτες θα αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου που κατά κοινή ομολογία στη διάρκεια του χρόνου έχει αποδώσει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό σημαινει ότι οι παίκτες του Εργοτέλη πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμο. Η αποστολή των ‘κιτρινόμαυρων’ θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής ακτοπλοϊκώς και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου αφού πρώτα προπονηθεί σε γήπεδο του Λεκανοπεδίου.