Connect with us

Γ Εθνική

Ερμής Ζωνιανών | Θέλουν να μας τελειώσουν…

Published

on

Ο ορισμός του Αναστασόπουλου από την Χαλκιδική στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς του Ερμή Ζωνιανών ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον σύλλογο που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η υπομονή έχει και τα όρια της με αυτά τα μπαράζ. Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα κουμάντα δεν σέβονται ούτε τον κόπο μας σαν σωματείο, ούτε το όνομα μας, ούτε την ιστορία μας.

Μία κλήρωση που βολεύει τις ομάδες της Αθήνας.

Έχουν όλοι το Λασίθι εκτός με αποτέλεσμα τρία παιχνίδια στην έδρα τους με κάτι διαιτησίες που μας έχουν σφάξει.

Εμείς πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αρχίσαμε δίνει ο διαιτητής 5 λεπτά καθυστερήσεις και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων φεύγει ο Σκουτέλης μόνος του στην αντεπίθεση και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη.

Δε λέμε τίποτα πάμε στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ φωνάζει ο αμυντικός μας του τερματοφύλακα μας να παίξει γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο και τον βρίζει ο τερματοφύλακας τον αμυντικό και λέει νομίζει ο διαιτητής ότι το είπε σε αυτόν και του βγάζει κόκκινη κάρτα!

Πάμε στο παιχνίδι με τους Ποντίους έχετε ξαναδεί να φεύγεις στην αντεπίθεση για να κανείς το τέταρτο γκολ να δέχεσαι σκληρό μαρκάρισμα να τρως ξύλο και να σου βγάζουν και δυο κόκκινες κάρτες;

Εμείς πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό!

Πάει και αυτό το καταπίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα παίζουνε διαιτητές εκεί που είναι ο αγώνας οι διαιτητές είναι από εκεί κοντά τώρα στον αγώνα με το Χαϊδάρι γιατί μας στέλνουν διαιτητές από πάνω;

Είναι επίτηδες! Θέλουν να μας αποτελειώσουν! Γιατί γίνετε αυτό; Τόσο πολύ δεν θέλουν να ανεβεί ο Ερμής κατηγορία;

Γιατί όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση μας δεν θα ξανά ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανένα ούτε διαιτητής, ούτε ομάδες και ας έρθουν στο χωριό να μας κάνουν τέτοια κόλπα.

Εμείς φτάσαμε έως εδώ με την αξία μας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να περνούμε τους αγώνες μέσα στο γήπεδο!

Θέτουμε τον καθένα προ των ευθυνών του!

Δεν θα ανεχθούμε σε καμία περίπτωση οποιουδήποτε είδους αδικία στην ομάδα του Ερμή”