Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Πανθηραϊκός 2-1

Published

on

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ερμής Ζωνιανών επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-1 του Πανθηραϊκού. Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη έφτασε στους 34 βαθμους και την 7η θέση ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς δόθηκαν δυο πέναλτι υπέρ του Ερμή.

Στο 43′ ο Ανυφαντάκης με το στήθος έκανε το 1-0, με τον Γιόνδη στο 48′ με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65′ ο Ζωντός έπιασε πέναλτι του Ταβλαδωράκη, ενώ στο 86′ ο τερματοφύλακας των Κυκλαδίωτων αντέδρασε σωστά όμως στην επαναφορά ο Ρόβας δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η ήττα αυτή έφερε τον Πανθηραϊκό στην 9η θέση με 26 βαθμούς, με τους ανθρώπους του συλλόγου να θεωρούν παράλληλα ότι δεν δόθηκε και ένα πέναλτι πάνω στο Σαββίδη.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης) Κολλιας, Ταβλαδωράκης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Σκουτέλης (85′ Λαδιανός), Φαμπίνιο, Πασιαλής (68′ Τοπούζης), Πλουσης Β. (13′ λ.τρ. Ρόβας), Πλουσής Δ.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκας, Μπακάλης, Σαββίδης (85′ Παπίτσας), Φύτρος (79′ Συνολάκης), Κρίτσας, Περιάλης (46′ Μυρθιανός), Γιόνδης, Λαζαρίδης.