Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Φωστήρας 0-0

Published

on

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, Ερμής Ζωνιανων και Φωστήρας έμειναν στο… άσφαιρο 0-0, με τον «Φονέα» να αποτελεί την δεύτερη ομάδα που παίρνει βαθμό σε αυτή την έδρα μετά την Τρίγλια Ραφήνας. Πάντως, οι πράσινοι οφείλουν να τα έχουν με την τύχη τους αφού δεν αξιοποίησαν το πέναλτι που κέρδισαν στις καθυστερήσεις αφού ο Νίκος Κατσικοκέρης έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπότου χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Ερμή. Όσον αφορά το Φωστήρα, οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου διαχειρίστηκαν σωστά το ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη για να πάρουν το ματς κυρίως με τους Όγκμποε, Βελέτης που μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Μαλιστα, ο νεαρός εξτρέμ του Φωστήρα έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ.

Από την άλλη, ο Ερμής είχε την μπάλα στην κατοχή του όμως οι προσπάθειες των Σταθόγλου και Ταβλαδωράκη δεν βρήκαν στόχο. Στις αρχές της επανάληψης, η κεφαλιά του Κατσικοκέρη βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπότο. Στη συνέχεια, ο Ερμής είχε κάποιες σημαντικές στιγμές με τους Ανυφαντάκη, Σταθόγλου και Βογιατζή, πριν φτάσουμ στις καθυστερήσεις όπου ο Μαγγίνας υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Κατσικοκέρη αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη από τον διατητή του αγώνα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κατσικοκέρης στέλνωτας τη μπάλα στο δοκάρι με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Φωστήρα να βλέπει την Τριγλία να μειώνει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς

ΕΡΜΗΣ: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Ταβλαδωράκης (65′ Σκουτέλης), Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Σούκιας (57′ Πασιαλής), Μπεκατώρος (82′ Πλουσής Δ.)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Ντάλας, Μάναλης, Κόπελας, Βελέτης, Μαγκίνας, Ταχματζίδης (85′ Στάμος), Καϊμακαμούδης (77′ Ζαγοριανός), Όγκμποε, Δωροβίνης, Λάσκαρης (65′ Σκάρος)