Connect with us

7ος Όμιλος

Ερμής Κιβερίου-Ενωση Ερμιονίδας 1-1

Published

on

Όπως τα ‘χει φέρει η… μοίρα στο φετινό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου, Ερμής Κιβερίου και ΑΕ Ερμιονίδας είναι καταδικασμένοι να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Χθες, λοιπόν, στο ντέρμπι της Αργολίδας που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις… απώλειες που δεν θα ήθελαν να υποστούν, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 που χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Οι περίπου 250 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς, εκ των οποίων οι 50-70 ήταν φίλοι της Ερμιονίδας, είδαν τους γηπεδούχους να υπερέχουν στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία στην επανάληψη.

Η ομάδα του Γιώργου Διαμαντή προηγήθηκε στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και μερικές καλές στιγμές για να «κλειδώσει» το τρίποντο. Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Θανάση Στάικου μπήκε δυνατά, με τις αλλαγές που έγιναν ήταν σαφώς ανώτερο, έχασε πολλές ευκαιρίες, έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και στο τέλος ευτύχησε, έστω και δύσκολα, να πάρει τον βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στο 93′ ο Ερμής έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως ο Μπιρμπίλης πρόλαβε τον Κουτασοδήμο πριν… σκοράρει! Μελανό σημείο του αγώνα το κάταγμα καρπού, που υπέστη ο Αγγελόπουλος σε σύγκρουση που είχε με αντίπαλό του.

Γκολ: 28′ Βεζιρτζόγλου με πλασέ (από πάσα του Μαρίνη σε αντεπίθεση) – 89′ Μακρίδης με κοντινό σουτ (από σέντρα του Χαρτσιά)

Διαιτητές: Κακριδής, Κωνσταντόπουλος-Σεφέρης (Κορινθίας)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Χουσελάς, Ζίου, Παππάς, Σελής, Μουσταφάι (65′ λ. τρ. Τσελάνι), Γάλλας (70′ Αγγελόπουλος (78′ λ. τρ. Γιάννος)), Μαρίνης (73′ Σάκουλης), Μπιτζής, Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσές (80′ Βασιλέρης), Σταθουλόπουλος (60′ Σαλταπίδας), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα (75′ Πούφλης), Τριμπόνιας (46′ Χαρτσιάς).