Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής-Τρίγλια Ραφήνας 1-1

Published

on

Τηρουμένων των αναλογίων, όταν αποσπάς ισοπαλία στα Ζωνιανά απεναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ερμής που μέχρι πρότινος διατηρούσε το απόλυτο των νικών στην έδρα του, τοτε μόνο ικανοποιημένος θα πρέπει να αισθάνεσαι.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Τρίγλια Ραφήνας αφού παρότι ο Φωστήρας, οι κιτρινομαυροι εμφανίζονται ευχαριστημένοι από την ισοπαλία που απέσπασαν (1-1) καθώς κατάφεραν αρχικά να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και εν συνεχεία να… σπάσουν το απόλυτο που είχε ο Ερμής στην έδρα του.

Από την άλλη, οι ‘πράσινοι’ παρότι έμειναν πίσω στο σκορ στο 27′ από το τέρμα του Παπαδόπουλου, στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση στο 58′ με τον Κατσικοκέρη.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης, Μαρνέζος-Πετεινάτος (Χανίων)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Ρουμπάκης, Μπεκατώρος, Τζανής, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Βογιατζής, Σκουτέλης (46′ Μπαστάνης), Κατσικοκέρης, Μπέρκης (85′ Κλίμης), Στρατήγης (65′ Δ. Πλουσής)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδύλης, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Τσέπας, Σκαφίδας, Κόντης (82′ Μουλλάκης), Μάλτσι (70′ Κότσι), Παπαδόπουλος (90′ Λαζούρας).