Connect with us

4ος Όμιλος

Ετοιμάζει μεταγραφές η Προοδευτική

Published

on

Θα ενισχυθεί σημαντικά η Προοδευτική στις μεταγραφές .Τις αμέσως  επόμενες μέρες θα υπάρξουν και εξελίξεις . Στόχος των υπευθύνων είναι να μπουν οι βάσεις για το μέλλον ώστε η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να μπορέσεις να φτάσει ψηλά.

Χαρακτηριστικά ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Αλέκος Νταβέλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το 2017 ξεκινά μια νέα εποχή για την Προοδευτική . Είναι χρονιά ορόσημο για την ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλά εκεί δηλαδή , που της αρμόζει. Καλούμε τους φιλάθλους μας, να συστρατευθούν μαζί μας στην προσπάθεια που γίνεται .

*Η επιστροφή του Γιώργου Ζαχαράτου χαροποίησε όλους στην ομάδα.  Ο 30χρονος επιτελικός μέσος  που προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό ( εγχείρηση χιαστών) αγωνίστηκε σαν αλλαγή και για 25 λεπτά στο φιλικό με τον Βύζαντα Μεγάρων( 8-2) , όπου πήγε πολύ καλά και η επιστροφή του στους αγώνες είναι πλέον πολύ κοντά.

* Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Κυριάκος Κουσουρής  που λογικά στο επόμενο διάστημα θα επανέλθει κι αυτός.

* Οι Μίλτος Καλαϊτζίδης και Νίκος Λέκκας δεν θα αγωνιστούν στην Σαντορίνη λόγω τιμωρίας.

*Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση της Προοδευτικής ( 1927-2017) προγραμματίζουν για φέτος οι βετεράνοι του συλλόγου. Εκτός από τις καθαρά αγωνιστικού χαρακτήρα εκδηλώσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικές, ιστορικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ανάδειξη της φίλαθλης και κοινωνικής πλευράς του ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναυλίες κ.α.