Connect with us

7ος Όμιλος

Ευχαριστίες από Ερμή Κιβερίου

Published

on

Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που στήριξαν από την πρώτη ημέρα μια τίμια προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους, όταν τους ζητήθηκε.
Η χρονιά ήταν δύσκολη εξαρχής στη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική,με τελικό απολογισμό 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Σκοπός της διοίκησης και του προπονητή Γ.Διαμαντή ήταν η παραμονή της ομάδας, σε ένα πρωτάθλημα μικρό 20 αγωνιστικών που τα περιθώρια για λάθη ήταν μικρά.
Τον Δεκέμβριο μήνα ο προεδρός μας Αντ.Λυμπέρης και οι συνεργάτες του έκαναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και η ομάδα έδειξε με τη έναρξη του δευτέρου γύρου ικανή να πετύχει το στόχο της.
Το αποτέλεσμα εν τέλει δεν ήταν το αναμενόμενο και ο Ερμής μας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αυτό συνετέλεσε εκτός του αγωνιστικού και άλλοι παράγοντες όπως τραυματισμοί,τιμωρίες και φαλτσοσφυρίγματα σε άρκετα παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχίδι με την Σαντορίνη στο Κιβέρι.
Ένα ταξίδι τελείωσε,ένα νέο θα ξεκινήσει στο μέλλον…
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ερμή Κιβερίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply