Connect with us

4ος Όμιλος

Ευχαριστίες από Ηλυσιακό

Published

on

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηλυσιακός για τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη συνεστίαση του συλλόγου για τη φετινή σεζόν που έλαβε χώρα στο μαγαζί ‘Σχολαρχείο’ την Κυριακή το βράδυ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη συνεστίαση του συλλόγου μας στο “σχολαρχείο ζωγράφου” και συνέβαλαν ώστε το κέφι και η καλη διάθεση να πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους της ομάδας μας, τον Κο Παπαναστασόπουλο Κωσταντίνο πρόεδρο της δημοτικής παράταξης “Αγαπώ Ζωγράφου”, τον Κο Βαλιάνο Μάριο πρόεδρο ανθοπολων Αθηνών, τους εκπροσώπους των ομάδων της περιοχής μας “Άγιος Θωμάς”, “Ηλύσια 2004” , “Αστέρας Ζωγράφου” και τον πρόεδρο της Αγίας Ελεούσας κο Γιανναράκη Γιώργο για την παρουσία τους.
Επίσης τους τραγουδιστές που έλαβαν μέρος την Κα Ειρήνη Παπαδάκη, τον Γιάννη Καρκο, τον Θάνο Τζάννη για τη φιλική συμμετοχή του και τον φίλο και αδελφό Γιώργο Γιασεμή για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα θερμά συγχαρητήριά μας στον μοναδικό Θεμη Αδαμαντίδη που μας ταξίδεψε μαγικά με τη φωνή του, στα μελωδικά μονοπάτια της ψυχής μας.