Connect with us

7ος Όμιλος

Ευχαριστεί τον Παλληνιακό για τη φιλοξενία και στηλιτεύει τον Ζαχαρόπουλο

Published

on

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την ομάδα του Παλληνιακού για την άριστη φιλοξενία στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ωστόσο ο «άρχοντας» κ.Ζαχαρόπουλος, αγνοώντας προφανώς τις άριστες φιλικές σχέσεις των δύο σωματείων, είχε αντίθετη άποψη ως προς την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που γιατρός και παρατηρητής δεν χρειάστηκε να σηκωθούν από τις θέσεις τους, ο κ.Ζαχαρόπουλος εφηύρε αφορμές:

  • για να ξεκληρίσει τις δύο ομάδες από τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες ενόψει των επόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων
  • για να αποβάλλει χωρίς καμία προειδοποίηση τον εκπρόσωπο της ομάδας μας
  • για να συμπεριφερθεί με εριστικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων
  • για να συμπληρώσει με ψευδή γεγονότα ένα φύλλο αγώνα, βάζοντας για πρώτη την Θύελλα Ραφήνας στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της στην Γ’ Εθνική αντιμέτωπη με χρηματικό πρόστιμο.

Ποιους σκοπούς εξυπηρετούσε και τι λόγο είχε να δημιουργήσει προβλήματα σε ένα αθλητικότατο παιχνίδι?

Λυπούμαστε πραγματικά που η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. επιλέγει διαιτητές χαμηλού επιπέδου σε αγώνες Εθνικής κατηγορίας. Τέτοιες διαιτησίες δεν αρμόζουν  ούτε στο μέγεθος, ούτε στην αξία της Ένωσης μας.

Ο κ.Ζαχαρόπουλος έβαλε τις βάσεις  ώστε να μην ξαναζητήσουμε ορισμό διαιτητών από την Ένωση μας, στερώντας το δικαίωμα στους διαιτητές μας για επιπλέον συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες και προφανώς απώλεια εσόδων για την Ένωση και ενδεχόμενη δυσφήμηση στις υπόλοιπες Ενώσεις και Ε.Π.Ο.

Αξιότιμοι κύριοι, αν δεν έχετε τον τρόπο να προστατέψετε τις ομάδες σας, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε χρήση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ