Connect with us

7ος Όμιλος

Ζέλο και Σάμιος για Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Στην Θύελλα Καμαρίου οι συνεχείς επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ λαμβάνουν χώρα καθημερινά και αυτό που απομένει είναι οι τελικές συζητήσεις.

Ο Βαγγέλης Χαντές έχει παραδώσει μια λίστα με τα θέλω του και μέσα σε αυτά θα βρίσκονταν όπως αναμένονταν και ποδοσφαιριστές που θα είχε συνεργαστεί ο νεαρός προπονητής.

Δυο εξ αυτών είναι ο Ραφαήλ Ζέλο και Αργύρης Σάμιος.

Πρόκειται για αμυντικούς μέσους με τον πρώτο να προέρχεται από γεμάτο πρωτάθλημα με τον Παλληνιακό έχοντας συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό Λιοσίων αλλά και στον Χαραυγιακό με τον Βαγγέλη Χαντέ.

Ο Ζέλο για όσους δεν γνωρίζουν αγωνίστηκε 30 ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων ενώ στο Χαραυγιακό έπαιξε για 28 ματς και πέτυχε 4 τέρματα. Τη σεζόν 2016-2017 μετακινήθηκε σε Ιωνικό και ΑΟ Λουτρακίου ενώ με τον Παλληνιακό ξεχώρισε.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σάμιο, ο ικανότατος άσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟ πέρυσι έπαιξε 23 φορές με τη φανέλα του Παλληνιακού και πέτυχε 9 γκολ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική σε Εθνικό Πειραιά, Ατρόμητο Πειραιά, Τράχωνες, Ιωνικό, Κηφισιά, Προοδευτική, Απόλλωνα Σμύρνης, Αιγάλεω, Ηλυσιακό και Ολυμπιακό Χερσονήσου.