Connect with us

4ος Όμιλος

Ζήκος: Διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΑΟ Γλυφάδας και να επικεντρωθούν στον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στον Κρουσώνα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ ζήτησε ο τεχνικός του ΑΟΤ Αλίμου, Ζήσης Ζήκος, από τους παίκτες του. Άλλωστε, θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τους ‘μπλε’ αφού θα τεθούν αντιμέτωποι με έναν αντίπαλο που προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα του Ζωγράφου κόντρα στον Ηλυσιακό. Αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Ζήκος στην ιστοσελίδα stoplekto.gr όπου και τόνισε:

Όπως έχω πει κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Κάθε αντίπαλο τον υπολογίζουμε εξίσου σημαντικά και σοβαρά. Είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι. Αυτό το οποίο αποτελεί ένα στοιχείο σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα ταξίδι θαλάσσης συν τοις άλλοις ότι το πρωί έχουμε μια διαδρομή τριών ωρών με λεωφορείο για να πάμε από τα Χανιά στον Κρουσώνα. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα πριν το ματς που θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Σίγουρα ο αντίπαλος διαθέτει καλή ομάδα από τη στιγμή που πήρε αυτό το αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Παρ’ ολα αυτά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Άλλωστε η κάθε ομάδα την μια φορά θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο την άλλη όχι και τόσο θετικό. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα που κάθε αγωνιστική βλέπουμε ότι γίνονται εκπλήξεις’. Ερωτηθείς που θα κριθεί το παιχνίδι, ο ικανότατος προπονητής δήλωσε: Θα κριθεί το ματς στη συγκέντρωση που θα δείξουμε εμείς, στην όρεξη για προσπάθεια και στο πάθος για να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στην προσπάθεια του αντιπάλου βεβαίως γιατί ως γνωστόν δεν παίζουμε μόνοι μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλο παιχνίδι και να επιστρέψουμε υγιείς’.

Αναχώρηση το βράδυ του Σαββάτου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του ΑΟΤ Αλίμου θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση ενώ αμέσως μετά η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά και στη συνέχεια με λεωφορείο για το Ηράκλειο.