Connect with us

4ος Όμιλος

Ζίζηλας: “Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από την Προοδευτική”

Published

on

Η αποφάση του το φετινό καλοκαίρι να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ‘Προο’ προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου αφού ο Παναγιώτης Ζίζηλας έχει συνδέσει το όνομα του με τις τελευταίες επιτυχίες των ‘βυσσινι’.

Παρ’ όλα αυτά μετά από μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της διοίκησης ο έμπειρος στόπερ απάντησε θετικά μένοντας στην ιστορική ομάδα έχοντας ως στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρέμεινε στην Προοδευτική για ακόμη μια σεζόν παρά την αρχική του απόφαση λέγοντας:

“Σαφώς και παίζει ρόλο το συναίσθημα και  αγαπη γι αυτή την ομάδα. Όταν έμαθα δε ότι ανανέωσαν και οι πιο πολλοί συμπαίκτες μου από την περσινή χρονιά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα”.

Ερωτηθείς για το τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και παρέμεινε στο σύλλογο, ο αρχηγός της ‘Προο’ είπε:

“Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ποτέ δεν ήθελα να αποχωρήσω από την ομάδα. Η διοίκηση αποφάσισε να πάρει έναν προπονητή ο οποίος για δικούς του λόγους ήθελε να προγραμματίσει οι προπονήσεις να γίνονται το πρωί. Εγώ με τη σειρά μου τόνισα στη διοίκηση ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα και για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα και στον προπονητή αποφάσισα μόνος μου να φύγω.Όταν έληξε η συμφωνία του προπονητή με την ομάδα ο κ. Λεμονής επικοίνωσε μαζί μου και μου είπε ότι θέλει να μείνω και έτσι έγινε”.

Σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να εχει καλύτερη πορεια και να διεκδικήσει τον τίτλο, ο ‘Ζιζου’ υποστήριξε:”

“Πέρυσι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα με 0 στα 5 και σίγουρα δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Η αρχή είναι το ήμισυ το παντός και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να τα καταφέρουμε εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι”.

Στον επίλογο του ο Ζίζηλας ρωτήθηκε έαν ο φετινός στόχος της Προοδευτικής είναι η κατακτηση του πρωταθλήματος λέγοντας: “Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό. Υποβιβάζονται πολλές ομάδες και γνωρίζουμε ότι ο όμιλος θα είναι μικρός και κάθε Κυριακή το κάθε ματς θα μοιάζει με τελικό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια ομάδα με ένα κορμό που αγωνίζεται για χρόνια μαζί και θα πρέπει κάθε Κυριακή να ματώνουμε για θετικό αποτέλεσμα και όπου βγει. Οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία πρωταθλητισμού μέσω των ιστοσελίδων και των συνεντεύξεων παρά μόνο μέσω της δουλειάς που θα γίνει μέσα από το γήπεδο”.