Connect with us

7ος Όμιλος

Ζαβρας: Αποχωρώ από την προεδρία του Παλληνιακού

Published

on

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κ. Γιώργος Ζάβρας προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν το επόμενο Σάββατο και θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση.

Ο ίδιος παράλληλα κάνει λόγο ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του προέδρου αλλά θα βοηθήσει το σύλλογο όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Το κείμενο της δήλωσης

«Προσκαλώ όλα τα μέλη και τους φίλους του Παλληνιακού να δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον στις επικείμενες αρχαιρεσίες του Σαββάτου. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και αξίζει να συνεχίσει έτσι και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Εγώ αποχωρώ από την προεδρία της ομάδας και δεν θα μετέχω στις επικείμενες εκλογές για το συγκεκριμένο, δηλαδή του προέδρου, για επαγγελματικούς –κυρίως– λόγους. Ωστόσο, θα παραμείνω κοντά στον Παλληνιακό σε οποιοδήποτε πόστο, εφόσον κριθεί από το νέο συμβούλιο ότι η παρουσία μου είναι απαραίτητη.
Ευχαριστώ για τη διετία αυτή τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Παλληνιακού, τον πρώην προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Χαντέ, όλο το τεχνικό τιμ σε όλα τα τμήματα της ομάδας, αλλά και όλους όσους βρέθηκαν κοντά στον Παλληνιακό αυτό το διάστημα».