Connect with us

6ος Όμιλος

Ζευγολατιό-Λουτράκι 1-0

Published

on

Χρειάστηκε να περάσουν 14 (!) ματς για να πανηγυρίσει τους πρώτους του βαθμούς το αξιόμαχο και νεανικό Ζευγολατιό το οποίο έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στο Λουτράκι.

Το συγκρότημα του Παντελή Κολλιάκου με γκολ του Παντίλα στο 84′ με σουτ, μετά από ενέργεια του Καραγκούνη, πήρε τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, το Λουτράκι γνώρισε μια απρόσμενη ήττα όμως παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα κληθεί να δώσει έναν μεγάλο αγώνα για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο α μέρος με τους Καραγκούνη και Παντίλα, με το Λουτράκι να έχει και αυτό τις στιγμές του με τους Στασινόπουλο και Τσορμπατζίδη.

ΖΕΥΓΟΛΙΑΤΟ (Παντέλης Κολλιάκος) Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Καντιλλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέντζας, Καλλίρης Ανδ., Βαρβουνιώτης (62′ Καλλίρης Σπ.), Παντίλλα, Σπέτσι, Καραγκούνης (88′ Μπάρτζης).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Δημήτρης Νούλας) Διασσινός, Στασινόπουλος, Τσάκα, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Γεωργίου, Γούλας, Σιώκος, Πέριτς, Στασινόπουλος Λ. (82′ Μπράχο), Ζερβός (64′ Γωνιάδης).