Connect with us

6ος Όμιλος

“Πληγωμένος” επιθετικά αλλά με πίστη στη Ρόδο ο Α.Ο. Λουτράκι

Published

on

Με «πληγωμένη» την επιθετική τους γραμμή, οι οράνιε υποδέχονται αύριο την ομάδα της Ρόδου στο Θώδειο σε μια κρίσιμη αναμέτρηση.

 

Οι κ.κ. Νούλας και Πέτρου βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να έχουν μείνει μόνο με δύο καθαρόαιμους (ακραίους)  επιθετικούς και ουσιαστικά με κανέναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Γεωργίου και Γούλας είναι εκτός μάχης, αφού θα εκτίσουν ποινές μιας αγωνιστικής λόγω των αποβολών τους στο παιχνίδι με το Κερατσίνι την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η συνεργασία της ομάδας με τον Βασίλη Δαλκαφούκη , ο οποίος αποτελεί πλέον  παρελθόν για τους οράνιε.

Το τεχνικό δίδυμο των οράνιε έχει στη διάθεση του μόνο τον Γιάννη Γωνιάδη και τον 17χρονο Δημήτρη Γκιζαριώτη και θα πρέπει να ανακατέψει καλά …την τράπουλα για να βρεθεί άλλος παίκτης για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι οράνιε θα έχουν μια επιστροφή, αφού στην αποστολή του αγώνα συμπεριλήφθηκε ο Εμιλιάνο Τσάκα, ο οποίος εξέτισε στον αγώνα του Κερατσινίου ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Κανονικά, επίσης, στην αποστολή του αγώνα θα είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Παναγιωτόπουλος και Μπράχο, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν από την Ε.Π.Ο εντός της εβδομάδας που μας πέρασε.

Κρίσιμη αναμέτρηση και για την ομάδα της Ρόδου, η οποία μετά και τη σημερινή νίκη του Εθνικού επί της Προοδευτικής, θέλει τη νίκη πάση θυσία για να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Κουκουλάς Παναγιώτης από το Σύνδεσμο Λέσβου με βοηθούς τους κ.κ Δουλγεράκη και Καλλή από το Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.