Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ζητά εξαίρεση του διαιτητή Λεμπέση ο Περαμαϊκός

Published

on

ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ:
“Ζητάμε εξαίρεση του Λεμπέση και απορούμε με τις αποφάσεις της ΕΠΣΠ”

Η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει την ομάδα της και ζητάει την αντικατάσταση του διαιτητή κυρίου Λεμπέση στον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ελλάς Ποντων.
Είχαμε εκφράσει και μετά την αναμέτρηση με την Αμφιάλη με επίσημη ανακοίνωση την φανερή μας διαμαρτυρία για τις αποφάσεις του που αδίκησαν το σωματείο μας.
Ο κύριος Λεμπέσης δεν φαίνεται να διανύει περίοδο φόρμας, αφού όπως φάνηκε και από οπτικό υλικό (βίντεο αγώνα) στο πρώτο ματς μεταξύ Αμφιάλης και ΑΕ Μοσχάτου, υπέπεσε σε λάθη κατά του Μοσχάτου. Σύμπτωση ξανά.
Αντί λοιπόν η αρμόδια αρχή να τον βγάζει για λίγο εκτός, τον τοποθετεί σε αγώνα μπαράζ, σε έναν όμιλο που η λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει την άνοδο.
Άλλοι διαιτητές ικανοί στον Πειραιά δεν υπάρχουν;;

Οι διοικούντες τον ιστορικό και πάντα δυνατό Περαμαϊκό (το υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση) θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ότι ενώ αιτηθήκαμε την βιντεοσκόπηση του αγώνα με την Ελλάς Ποντίων, η απάντηση που είχαμε ήταν πως επιτρέπεται μόνο για προσωπικούς λόγους και όχι η απευθείας μετάδοσή. Παράλογο; Δεν είναι το μόνο που έχουμε συναντήσει φέτος.

Ο Περαμαϊκός διεκδικεί την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία χωρίς τη παραμικρή αβάντα και αυτό το υπογράφουμε. Όλες οι κινήσεις που γίνονται υποχθόνια μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο και σας ευχαριστούμε για αυτό!

Η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός