Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανή για την 2η θέση η Δάφνη Αθηνών, 2-1 τον πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου

Published

on

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δάφνη Αθηνών, που υποχρέωσε τον ήδη πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου στην πρώτη φετινή του ήττα και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης.

Για να τα καταφέρει θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική την ήδη υποβιβασμένη Κηφισιά 2010 και παράλληλα το Καλαμάκι να μην νικήσει την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο, οι παίχτες της Δάφνης έκαναν το γνωστό Πασιγιο..παρατάχτηκαν δεξιά και αριστερά μαζί με τα παιδιά των Ακαδημιών που τους συνόδευαν και σχημάτισαν διάδρομο για να περάσουν οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών φιλοξενουμένων, τους οποίους χειροκρότησαν θερμά.

Στο 14′ ο Κορφιάτης μετά από επέλαση του από αριστερά άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ. Οι παίκτες του Άρη δεν το έβαλαν κάτω και στο 18′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Τζίμα. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ διότι στο 20ο λεπτό ο Λυκούδης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε στην ομάδα του και πάλι το προβάδισμα που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Άρη Καλαμακίου Γιουσέφ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Δράκο, Γκατζιούρας, Αμπεντινάι, Βλαχονικολέας, Δούρος, Σούλα, Κορφιάτης, Κοφίνης, Νόκα (87′ Διακάκης), Φέκας (75′ Οικονομόπουλος), Λυκούδης (66′ Κριπιντίρης).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Γιουσέφ (38′ λ.τ. Νούλας), Σπανός, Διαμαντόπουλος, Χιόνης, Βασιλειάδης (72′ Δημάκης), Τζίμας (81′ Τζάης), Σουρβίνος, Μιχαλακόπουλος, Πελεκούδας (81′ Αγγελόπουλος), Κακούτης.