Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλιόπουλος: Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 10η αγωνιστική

Published

on

Ο προπονητής του Ατρομήτου Πειραιά, Σταύρος Ηλιόπουλος, τόνισε πως «έγινε έα καλό παιχνίδι. Οταν παίζεις με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ξέραμε τα προβλήματα του ΟΦΗ στο τελευταίο διάστημα. Παίξαμε αμυντικά και στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι, χωρίς ο ΟΦΗ να έχει τη μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος.
Είναι καθοριστική η φάση του πρώτου πέναλτι. Οι παίκτες μου λένε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ, αλλά δεν θέλω να πάρω θέση γιατί είμαι μακριά. Αν δεν γινόταν αυτό, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι κρίμα να βρίσκεται στην Γ Εθνική».

Για την άποψη του όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι «ένα πρωτάθλημα δε τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ουτε για την άνοδο, ούτε για τη σωτηρία.
Η πείρα μου στην κατηγορία λέει ότι όλα κρίνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Ισως και στην τελευταία.

Για το πως είδε τον ΟΦΗ, ανέφερε πως «ξέρω τι σημαίνει ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Είδα στο πρώτο ημίχρονο, ότι τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν πρόβλημα σε αυτό.

Σιγά-σιγά το ξεπέρασαν και με τη βοήθεια του κόσμου στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν το παιχνίδι που ήταν σημαντικό για αυτούς.

Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, γιατί έδωσαν και την ψυχή τους.