Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Γλυφάδα 2-1

Published

on

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Ηλυσιακός που επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Γλυφάδας και έφτασε τους 40 βαθμούς και την 7η θέση. Η ομάδα του Λουτσιάνο πανηγύρισε την 12η νίκη της στο πρωτάθλημα και παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο γήπεδο είχε αρκετά καλή εικόνα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 40′ απείλησαν με τον Τζώρτζη να έχει δοκάρι με σουτ. Η πίεση του Ηλυσιακού μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43′ όταν ο Τζώρτζης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπίρης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στην επανάληψη, οι παικτες του Λουτσιάνο είχαν και πάλι την κατοχή και στο 74′ ο Ιωάννου μετά από σέντρα του Στρίγγα έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους κιτρινόμαυρους. Στα τελευτάια λεπτά η Γλυφάδα που είχε καλή παρουσία πίεσε όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με σουτ του Καραγιάννη στο 78′.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα) Κοντοπίδης, Τσινιάς, Σύσκος, Μπίρης, Χατζηγιαννακός (46′ Πουλάκος), Φλέγγας (80′ Σταύρου), Αμανατίδης, Φούντας, Θανόπουλος, Ιωάννου, Τζώρτζης (72′ Στρίγγας).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Μωραϊτης, Σελάζνι, Μουσάι (60′ Κατσίβελας), Παικόπουλος, Βαρδακώστας, Κόντι, Νίκου (70′ Ντούνης (85′ Παπακωνσταντίνου), Γκούμας, Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Καραγιάννης.