Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Επισκοπή 2-1

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Ηλυσιακός που επικράτησε με 2-1 της Επισκοπής και έφτασε τους 43 βαθμούς απέχοντας 7 πόντους από την 10η θέση. Το ματς ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με το συγκρότημα του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο  να παίρνει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι αδικείται από τη θέση που κατέχει. Στο 51′ ο Πουλάκος έγραψε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Τζώρτζης σε χέρι του Νίκου, με τον Μίλιτς να ισοφαρίζει στο 79′ με τον ίδιο τρόπο (χερι ο Παπαδημητρίου). Οι ‘κιτρινόμαυροι’ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με πλασέ του Σαμπανάι στο 87′. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Συριόπουλου. 

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γουργιώτης-Γκόντα (Ανατολικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Σταύρου (62′ Τσινιάς), Παπαδημητρίου, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Τζώρτζης (80′ Στριγγάς), Φούντας, Ιωάννου, Θανόπουλος, Πουλάκος (75′ Σαμπανάι)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Σπύρος Σπυριδάκης): Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Μπάτζεφ, Χαλκιαδάκης, Ιβάνοφ, Μηνάς, Ντινιωτάκης (85′ Μανωλακάκης), Μίλιτς, Σίσκοφ (67′ Μέμος).