Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-Ιωνικος 0-0

Published

on

Σε ένα ματς μέτριο όσον αφορά την ποιότητα του, Ηλυσιακός και Ιωνικος έμειναν στο… άσφαιρο 0-0, με τις δυο ομάδες να δείχνουν επηρεασμένες από τη διακοπή. Ο βαθμός αυτός φέρνει τους κιτρινόμαυρους στην 8η θέση με 26 βαθμούς, σε αντίθεση με τους κυανόλευκους που έφτασαν τους 27 βαθμούς και την 7η θέση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Μαυρουδή δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη, ο Ηλυσιακός ισορρόπησε προσπάθησε να γίνει απειλητικός και εν μέρει τα κατάφερε αφού στο 75′ η κεφαλιά του Πουλάκου μετά τη σέντρα του Μέξη πέρασε μόλις άουτ κι ενώ νωρίτερα η κεφαλιά του Κατσικιά δεν βρήκε στόχο. Στο 80′ ο Αθανασόπουλος έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Σηφάκη να διώξει τη μπάλα κόρνερ, με τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων να διώχνει και το φάουλ του Κατσίκια. Λίγο αργότερα, η κεφαλιά του Πουλάκου μετά την σέντρα του Μέξη πέρασε άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκουτσούλα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ντε Σόουζα Λουτσιάνο) Σηφάκης, Μεξής, Φούντας, Συριόπουλος, Παπαδημητρίου, Σίσκο (67′ Τζώρτζης), Φλέγγας, Θανόπουλος (78′ Σαμπανάι), Ιωάννου, Στρίγγας (46′ Πουλάκος), Γκουτσούλας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παλιγγίνης, Παντελίδης (90+2 Νικολέτος), Δημακάκος, Κρητικός Προβατιδης, Κυριακιδης, Σιμιτσής, Αθανασόπουλος, Ρόβας (81′ Σάμιος), Κατσικιάς, Μαυρουδης (63′ Μιχελής).