Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός: Τα συγχαρητήρια της διοίκησης σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες

Published

on

Λίγες μετά το εμφατικό 4-0 κόντρα στον Ιάλυσο. η διοίκηση του Ηλυσιακού εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας απένειμε συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την εμφάνιση κόντρα στους νησιώτες. Τονίζεται παράλληλα ότι η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε οποιοδήποτε θέλει να βλάψει το σύλλογο αφού επετεύχθη απέναντι σε ένα σύνολο που έχει θέσει υψηλά τον πήχη στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου δηλώνουν ότι όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τις επιλογές του προέδρου, Διονύση Λιονάκη ενώ καλούν τον κόσμο να χειροκροτεί την ομάδα κάθε Κυριακή όπως έπραξε και με στο ματς με τον Ιάλυσο, αφού όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Ηλυσιακός έχει αλλάξει σελίδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: O Πρόεδρος του Ηλυσιακού κ. Λιονάκης και σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου θέλουν να εκφράσουν τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας. Σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της φετινής σεζόν, σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες μετά από τα γνωστά σε όλους συμβάντα των τελευταίων εβδομάδων οι παίκτες μας έδωσαν την πιο ειλικρινή και άμεση απάντηση παρατάσσοντας ψυχή, τεχνική και δύναμη!
Δυνατά σαν μία γροθιά, παίζοντας τίμια και καθαρά έκλεψαν την παράσταση και κατάφεραν μία ισοπεδωτική νίκη αντάξια του επιπέδου τους, μία νίκη που αποτελεί την απαρχή της νέας σελίδας μας.
Τους ευχαριστούμε έναν έναν προσωπικά και με τη σειρά μας θέλουμε να δηλώσουμε πως αυτό το τίμιο παιχνίδι, η ενωμένη δύναμη όλων των εμπλεκομένων και η συσπείρωσή μας γύρω από το πρόσωπο και τις επιλογές του Προέδρου, είναι η πιο ουσιαστική απάντηση προς κάθε πλευρά που είτε με αφέλεια είτε με δόλο έχει κατά καιρούς άδικα και εύκολα, κάνει κριτική. Τέτοια φαινόμενα εφεξής είτε στις κερκίδες, είτε σε «περίεργες» δηλώσεις θα παταχθούν και δεν θα μένουν αναπάντητα.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους, όλους όσοι ήταν μαζί μας εχθές στο γήπεδο και χειροκροτούσαν επί μακρόν αυτήν την ομάδα αλλά και όσους για όποιος λόγους δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας, να συσπειρωθούν και να ενδυναμώσουν την προσπάθεια που γίνεται. Να δίνουμε ένα δυναμικό παρόν κάθε φορά. Ο Ηλυσιακός με τα έργα του δείχνει ότι άλλαξε σελίδα.
Σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή την προσπάθειά μας, για δυναμικούς αγώνες, fair play και ήθος μέσα στα γήπεδα.
Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζουμε εμείς ως φίλαθλοι, το οφείλουμε στα παιδιά μας!!