Connect with us

slideshow

Ηλυσιακός: Ψάχνεται για φιλικό

Published

on

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνει επίσημες υποχρεώσεις για τον Ηλυσιακό αφού η ομάδα του Ζωγράφου θα πραγματοποιήσει το ρεπό της. Αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε καλή κατάσταση. Ο Δημήτρης Παπασπύρου αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες προκειμένου να παρατηρήσει την κατάσταση τους.

Μεταγραφή εκ των έσω

Στο μεταξύ, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκε ο Γιάννης Τζώρτζης ο οποίος πήρε μετάθεση στην Αθήνα κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να συμμετέχει πλέον στις υποχρεώσεις των ”κιτρινόμαυρων”. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη αφού ο Δημήτρης Παπασπύρου βλέπει ακόμη ένα σημαντικό όπλο να προστίθεται στη φαρέτρα του.

Παπασπύρου: Συγχαρητήρια στα παιδιά

Παράλληλα, σε δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός του σωματείου, Δημήτρης Παπασπύρου, στον Κυριάκο Παντζαρίδη αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Περαμαϊκό όπου και τόνισε: Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη πρόκριση. Αν και δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα ευτυχήσαμε με δυο εκπληκτικά γκολ του Στρατάκη να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα, το άγχος της πρεμιέρας μας επηρέασε αρκετά ωστόσο στο τέλος χαμογελάσαμε”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply