Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-ΑΟΤ Αλίμου 4-1

Published

on

Διατεθειμένο να παλέψει και να διεκδικήσει τις ελπίδες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία εμφανίζεται το Ηράκλειο το οποίο σήμερα συνέτριψε με 4-1 τον ουραγό ΑΟΤ Αλίμου, φτάνοντας την Επισκοπή στην 12η θέση με 20 βαθμούς. Οι νερατζούρι, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους Ρεθυμνιώτες, απέχουν 12 πόντους από την προνομιούχο 9η θέση και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και χάρις σε γκολ των Καλιαμπάκα (6′), Μιχελή (36′), Σακελλαρίου (59′) και Ψαρρή στο 82΄πήραν το τρίποντο κοιτάζοντας πλέον τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. Το γκολ της τιμής για τον ΑΟΤ Αλίμου σημείωσε στις καθυστερήσεις ο  Πετούσης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Διαμαντάρας, Νάκου, Κατσούλης, Παναγιωτίδης, Μεταλλινός, Ψαρρής, Μάμαλος, Μιχελής (80′ Μέρτκολα), Καλιαμπάκας, Καφετζής (83′ Παπαδόπουλος), Σακελλαρίου (65′ Νταβαρίνος).

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Βαμβακούλας): Μακρίδης, Παυλίδης (46′ Σκαμπαρδώνης), Κακούτης Κ., Κολλινιάτης, Αφράτης, Γοργάκης (73′ Κακούτης Ι.), Χρήστου, Πετούσης, Κατσαδούρος, Κάφλας, Αντμίρ (46′ Χακράμα).