Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-Ατρόμητος Πειραιά 3-1

Published

on

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Ηράκλειο επικρατώντας με 3-1 του Ατρόμητου, δείχνοντας ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Οι νερατζούρι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με αποτέλεσμα να συγκατοικούν στην 12η θέση μαζί με τους Καμινιώτες και την Επισκοπή. Από την άλλη, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα που δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια αναφορικά με το στόχο της σωτηρίας.

Στο α μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι με τον Σακελλαρίου στο 30 να έχει δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52′ με πέναλτι του Αριανούτσο, με τους νερατζούρι να απαντούν άμεσα αφού στο 57′ ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σακελλαρίου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64′ ο Μάμαλος με κεφαλιά έκανε το 2-1, με τον Καφετζή που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου στο 75′ να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα γράφοντας το 3-1.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Νάκου, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος (22 λ.τρ. Λύκος), Μεταλλινός, Μάμαλος, Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας (90′ Κατσούλης), Καφετζής (75′ Μέρτκολα), Σακελλαρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δημήτρης Καλιακούδης)Αθανασόπουλος, Κολιός, Μιχαηλίδης (80′ Κόκκαλης), Σιγάλας, Χριστόπουλος, Παλαιοπάνος, Γεωργίου (35′ Μπαλτζάκης), Δανασής, Μητρόπουλος (65′ λ.τρ. Καρνέσης), Ράπτης, Αριανούτσος.