Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-Ιωνικός 1-1

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς από πολλές απόψεις, Ηράκλειο και Ιωνικός έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο τη 21ης αγωνιστικής. Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με το πάθος και την ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να κυριαρχεί, και τον διαιτητή του αγώνα, να χάνει σε αρκετές περιπτώσεις των έλεγχο εκατέρωθεν. Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τον ρέφερι του αγώνα να διακόπτει στο 65′ το ματς όταν αποφάσισε να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη στον Προβατίδη για εξύβριση σε αντίπαλο, με τους παίκτες των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 25′ με γκολ του Κρητικού, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχει και δεύτερο τέρμα  με τον Μπερνιδάκη. Στην επανάληψη, το Ηράκλειο ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 58′ με τον Καλιαμπάκα. Στη συνέχεια είχε κάποιες φάσεις για να πετύχει την ανατροπή με μεγαλύτερη όλων εκείνη του Μεταλλινού στις καθυστερήσεις, με σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι.

Πάντως, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε εκ νέου ένταση κυρίως στα αποδυτήρια των ομάδων, με τους πρωταγωνιστές να είναι και πάλι ποδοσφαιριστές.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Νάκου, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μεταλλινός, Μέρτκολα (46′ Μιχελής), Μάμαλος (85′ Μπράχο), Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας, Καφετζής (90′ Ψαρρής), Σακελλαρίου.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλεξης) Παλιγγίνης, Παντελίδης, Γιαννουλάκης, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης (80′ Καμαρά), Μαυρουδής (60′ Ρόβας), Κατσίκιας (65′ Μιχελής).