Connect with us

4ος Όμιλος

Η ήττα φέρνει εξελίξεις στην Προοδευτική

Published

on

Η ήττα της Προοδευτικής στη Ραφήνα από την Θύελλα με τον τρόπο που σημειώθηκε , έφερε γκρίνια στον σύλλογο. Αγανακτισμένοι οι εκατοντάδες πιστοί οπαδοί που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές  και τον προπονητή Φώτη Θανέλλα .

Ο τελευταίος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι « όπως στεναχωριούνται οι οπαδοί μας έτσι στενοχωριέμαι και γω» και πρόσθεσε:«  Στην ομάδα ή θα αλλάξουν πολλά , ή θα αλλάξει ένα και αυτό είναι η αλλαγή του προπονητή » . Στην ουσία «έριξε το μπαλάκι » για την παραμονή του στη διοίκηση  Από την πλευρά τους τα κορυφαία στελέχη της οποίας Βασίλης Κατσαρός και Νίκος Λεμονής  δείχνουν αρκετά προβληματισμένοι για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί . Η κοινή δήλωση που έκαναν ήταν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και συμπαραστάθηκε κόσμια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

*Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις  και πιθανότατα να υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα τις αμέσως επόμενες μέρες . Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαρός τόνισε:

«Στην ομάδα θα μείνουν όσοι σέβονται την ιστορία της Προοδευτικής , ματώνουν την φανέλα της και αγαπούν την ομάδα .»

  • Η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί την Θύελλα Ραφήνας για την άψογη φιλοξενία  της και υπόσχεται να ανταποδώσει στον β’ γύρο.