Connect with us

slideshow

Η ΑΕΚ 5-0 με Ντα-γκόλ

Published

on

Με τον Άλεξ Ντακόλ να κάνει χατ τρίκ η ΑΕΚ διέλυσε με 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και προκρίθηκε στον τελικό του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής. Πλατέλλας και Πεταυράκης τα άλλα γκολ.

Το ματς ουσιαστικά δεν αντέχει σε κριτική αφού φάνηκε ξεκάθαρα η τεράστια διαφορά των δύο ομάδων.

 

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 18ο λεπτό όταν ο Γεωργέας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Πεταυράκη και αυτός με ωραίο πλασέ πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της ΑΕΚ. Το 2-0 έγινε λίγο πριν το ημίχρονο όταν ο Γροντής με υπέροχη ενέργεια κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντακόλ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η “Ένωση” ήταν καταιγιστική και έφτασε στο 3-0 στο 60ο λεπτό με τον Ντακόλ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Ανάκογλου. Στο 73΄ο Γεωργέας σέρβιρε για δεύτερη φορά, δίνοντας την ευκαιρία στον Πλατέλλα να πανηγυρίσει ένα γκολ στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό του

 

Στο 83ο λεπτό ο Άλεξ Ντακόλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Πλατέλλας δεν σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

 

Στον τελικό του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Βάρης -Θύελλα Ραφήνας.

 

Να σημειωθεί πως για ακόμα μία φορά ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε μαζικά το παρόν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας (Κορδέρο 59′), Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (Πλατέλλας 46′), Ανάκογλου, Γροντής.

 

Άγιος Νικόλαος (Στάθης Νεκτάριος): Κασσωτάκης, Πηγιάκης, Μουτάκης, Κ. Κοκολάκης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Τσωνίδης, Καουκάκης, Λεπτοκαρύδης, Γ. Κοκολάκης, Κρανιάτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply