Connect with us

slideshow

Η αξιοθαύμαστη κινηση του Μεσολόγγη

Published

on

Ασφαλώς πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δείξει έμπρακτα ότι αρέσκεται να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές γεγονός. Ο λόγος για τον προπονητή του ΑΟ Λουτράκι, Νικο Μεσολόγγη, ο οποίος στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων αποφάσισε να χρίσει ως αρχηγό τον 17χρονο επιθετικό, Στάθη Δημάκη. Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την απορία τους μόλις αντίκρισαν τη συγκεκριμένη εικόνα ωστόσο υπάρχει απάντηση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο νεαρός άσος θα αγωνιζόταν για τελευταία φορά φέτος και αυτό διότι από εδώ και στο εξής  θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τις Πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις. Η κίνηση του Μεσολόγγη ήταν αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια σε έναν από τους πιο ανερχόμενους προπονητής της κατηγορίαςdimakis. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του συλλόγου: Το σημερινό παιχνίδι με τον Βύζα Μεγάρων ήταν το τελευταίο στη φετινή περίοδο για τον Στάθη Δημάκη.
Ο 17χρονος επιθετικός (15 συμμ. / 1 γκολ φέτος) δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας, αφού θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τις Πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στον Α.Ο Λουτράκι σε ηλικία 10 ετών και είναι ένα από τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Ακαδημίας του Συλλόγου.
Με την πρώτη ομάδα έχει συμπληρώσει συνολικά 79 συμμ. και έχει σκοράρει 11 φορές.
Ο τεχνικός των οράνιε κ. Μεσολόγγης θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια του νεαρού τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του έδωσε σήμερα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.δ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply