Connect with us

7ος Όμιλος

Η αποστολή για Χαλκίδα

Published

on

Το ματς κυπέλλου με τον ΑΟ Χαλκίς πλησιάζει ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής για την ομάδα της Επισκοπής τα οποία, ευτυχώς δεν αποδείχθηκαν πολύ σοβαρά.

Για δύο μέρες περίπου, ο Χαράλαμπος Πήλιος ταλαιπωρήθηκε από πυρετό, ενώ ο Γιώργος Σαββίδης υπέστη λουμπάγκο.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές καταπολέμησαν τα προβλήματά τους και ήδη αισθάνονται καλύτερα για να ακολουθήσουν την πρώτη τους αποστολή για το κύπελλο Ελλάδας αυτή την Κυριακή 26/8, 16.00 στο γήπεδο Χαλκίδας απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.
Η προπόνηση της Παρασκευής (24/8) περιείχε αρκετή τακτική τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Αμέσως μετά έγινε γνωστή η αποστολή που θα μεταβεί στην Εύβοια.

Εκτός μένουν αναγκαστικά οι μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή οι Κατσικοκέρης, Ρούσσης και Σερβιλάκης. Συν τις άλλοις, στο Ρέθυμνο θα παραμείνουν οι, Τρ. Λαζαρίδης, Γιάννης Νικηφόρος και Ντέιβιντ Ματαραγκάσι που έχουν χάσει κάποιες προπονήσεις, ο Δημήτρης Μανωλακάκης, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς και φυσικά ο Άγγελος Γκιόκας που κάνει ατομικό.

Το Σάββατο (25/8) θα πραγματοποιηθεί πρωϊνή προπόνηση (07.00) στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης» και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το λιμάνι της Σούδας όπου στις 10.00 θα κάνει απόπλους με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Εύβοια περιέχει τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κελαϊδής, Μανιαδάκης, Σουμπασάκης, Γεωργούλης, Λουμπάκης, Μποτωνάκης, Σέχου, Νάκας, Χαλκιαδάκης, Μπανγκούρα, Τζόρνταν, Τσικουδάκης, Έρι Ματαραγκάσι, Σαββίδης, Κεσίδης, Σωπασής, Πήλιος, Αντωνόπουλος, Φοβάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply