Connect with us

7ος Όμιλος

Η αποτίμηση της χρονιάς του Πανθηραϊκού από τον Α. Σκέντζο

Published

on

Με δήλωση του ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Ανδρέας Σκέντζος, θέλησε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα που συνεργάστηκε τη φετινή σεζόν κάνοντας λόγο για μια ομάδα που έγινε προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ,το κείμενο

“Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μου προτάθηκε από τη διοίκηση της ομάδα να αναλάβω τις τύχες της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που συνομίλησα με τη διοίκηση, διαπίστωσα από τις πρώτες κιόλας κουβέντες ότι πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια παραγόντων που προσπαθούν να… χτίσουν μια ομάδα σε στέρεες βάσεις. Χωρίς δεύτερη κουβέντα δέχθηκα να αναλάβω τα ηνία τς ομάδας, που στη συνέχεια με επίπονες προσπάθειες απ’ όλους μας, διοίκηση-παίκτες-φιλάθλους, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε με ευχάριστα αποτελέσματα πετυχαίνοντας το στόχο που ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αυτή.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω: Τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους ποδοσφιαριστές που με όλες τις αντίξοες συνθήκες συμπαραστάθηκαν και έδωσαν αδιαμαρτύρητα τον καλύτερο τους εαυτό στη προπόνηση και στους αγώνες και πετύχαμε όλοι μαζί αυτο που πετύχαμε. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρωταγωνιστές είναι αυτοί.

Άφησα στο τέλος την αφανή ηρωίδα της ομάδας, την Κυρία Άννα, που έδωσε πάντα το καλύτερο της εαυτό για να μην λείψει τίποτα στους παίκτες μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι η ομάδα μας την Τετάρτη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο θεσμό του Κυπέλλου για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Με εκτίμηση ο προπονητής, Ανδρέας Σκέντζος”.