Connect with us

4ος Όμιλος

Η διακοπή θα ωφελήσει την Προοδευτική

Published

on

«Η διακοπή του πρωταθλήματος θα ωφελήσει την Προοδευτική να ανασυνταχτεί και να  μπορέσει να δουλέψει με όλη της την άνεση για την συνέχεια » Αυτό δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Αλέκος Νταβέλης .

Να σημειωθεί ότι εκτός από την διακοπή, υπάρχει το Κύπελλο και το ρεπό της ομάδας , κάτι που σημαίνει  ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων οι  «βυσσινί»  θα επανέλθουν σε αγωνιστική δραστηριότητα στις 4 Δεκεμβρίου με τον Ηλυσιακό στη Νίκαια  αν δεν υπάρχει και άλλη διακοπή….

Για τον λόγο αυτό η Προοδευτική θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων αρχής γενομένης από αύριο στις 15.30 όπου θα δώσει αγώνα στη Ραφήνα με την τοπική Θύελλα .Οι  Πάρης Ανδράλας και Βασίλης Σπέρτος θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα .

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Νίκος Λέκκας ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κουσουρής και Αριανούτσος .

  • Ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα από το ντεμπούτο του νεαρού αμυντικού Δημήτρη Τσαραούση που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγώνα με τον Ιάλυσο .
  • Η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πέττα για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και τονίζει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν . Ο 27χρονος μέσος  λόγω οικογενειακών θεμάτων θα εγκατασταθεί στην Αμερική..