Connect with us

stoplekto

Η επιστολή του Πανφαληρικού προς την ΕΠΣΠ

Published

on

Επιστολή προς την ΕΠΣΠ απέστειλε η διοίκηση του Πανφαληρικού, όπου διαμαρτύρεται επίσημα για τη διαιτησία του Τουρλομούση στον αγώνα με τους Φιλάθλους.

 

Ακολουθεί η επιστολή, όπως στάλθηκε και στην ΕΠΣΠ:

“Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Νέου Φαλήρου
Πανφαληρικος
Ειρήνης 15 Νέο Φάληρο
Προς ΕΠΣΠ

Καλημέρα/καλησπέρα σας

Κύριοι
Η παρούσα επιστολή αποστέλλεται με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νίκαιας στις 24-11-2019 και ώρα 11:00 .
Συγκεκριμένα αφορά την διαιτησία του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β κατηγορίας ΕΠΣΠ 2019-2020 μεταξύ των ομάδων Φίλαθλοι -Πανφαληρικός
Άρχοντες του αγώνα
Κος Τουρλομούσης
Κος Τραϊφόρος
Κος Μαυρομιχάλης
Κος Μαλούχος

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την διαιτησία , την στάση και τις αποφάσεις του κυρίου Τουρλομούση .
Είναι απόλυτα μεμπτό από εμάς το ανθρώπινο λάθος και δεν θα σταθούμε στα λάθος σφυρίγματα του διαιτητή .
Αυτό που μας ενόχλησε ιδιαίτερα είναι η στάση του και ο βαθμός της αυστηρότητας προς τους παίχτες της ομάδας μας .Δεν υπήρχε ίση κατανομή και απόδοση δικαιοσύνης κατά την γνώμη μας .
Ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 48´ τον ποδοσφαιριστή μας Κο Κωνσταντάρα αφού είχε δεχθεί την πρώτη για διαμαρτυρία στο 26’ διότι λάκτισε επικίνδυνα αντίπαλο παίχτη κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αφού ακολουθούν δεκάδες φάσεις που οι παίχτες μας δέχθηκαν αντίστοιχα λακτίσματα χωρίς να επιβληθεί καμία απολύτως ποινή .
Ο Διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’ τον ποδοσφαιριστή μας Κο Τερλελή για διαμαρτυρία ενώ τον είχα παρατηρήσει με πρώτη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο στο 32’.
Ο Διαιτητής απέβαλε με απ ευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Κο Μπλέραντ διότι χωρίς την άδεια του εισέβαλε στο γραφεία ενώ συντασσόταν το φύλλο αγώνα και του είπε ότι << Ρε , εγώ ερχόμουν στο σπίτι σου τα καλοκαίρια >>
Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά αφότου είχε τελειώσει το παιχνίδι και περιμέναμε την ολοκλήρωση της σύνταξης του ΦΑ για να υπογράφει από τους αρχηγούς .
Η αλήθεια είναι ότι η σύζυγος του κυρίου Μπλέραντ είναι συγγενής με τον κύριο Τουρλομούση ( ξαδέρφια ) και αυτό το έμαθε την στιγμή που περιμέναμε . Το καλοκαίρι είχε επισκεφτεί το πατρικό του σπίτι στην Καλαμάτα και είχε βρεθεί με την μητέρα και την αδερφή του κυρίου Τουρλομούση , θεώρησε λοιπών σωστό να του συστηθεί κατά κάποιο τρόπο . Δεν εισήλθε στο γραφείο όπως γράφει το ΦΑ αλλά χτύπησε την πόρτα και του είπε ακριβώς αυτό που γράφει το ΦΑ , όχι όμως κακόβουλα ή απειλητικά όπως ίσως το εξέλαβε ο Διαιτητής .Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι ο κος Μπλέραντ είναι αλβανικής καταγωγής , εργαζόμενος και οικογενειάρχης αρκετά χρόνια στην Ελλάδα χωρίς καμία αντίστοιχη συμπεριφορά με αυτή που παρουσιάζετε στο ΦΑ στα γήπεδα μας όλα αυτά τα χρόνια .
Η μη άριστη χρήση της γλώσσας δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί από τον κύριο διαιτητή και θεωρούμε την πράξη του ρατσιστική .
Έχουμε καθιερώσει φέτος να φέρνουμε στο γήπεδο ως συνοδεία των ποδοσφαιριστών , παιδάκια ντυμένα με την επίσημη εμφάνιση μας που ενίοτε χρησιμοποιούνται και ως ball boys .
Η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την υγιή εξέλιξη του ποδοσφαίρου στους νέους που έρχονται για να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο από μικροί και να εξοικειωθούν με τους γηπεδικούς χώρους και την διεξαγωγή επισήμων αγώνων .
Στο παιχνίδι αυτό , αν και δεν ήμασταν γηπεδούχοι , είχε ακολουθήσει τον πατέρα του και παίχτη μας , κύριο Τερλελή ο γιος του . Μετά από αίτηση του ποδοσφαιριστή μας στον διαιτητή , ο τελευταίος δεν έκανε δεκτή την παραμονή του μικρού ως ball boy στον αγωνιστικό χώρο .
Την εποχή του FairPlay και της πάταξης της καφρίλας κάποιοι διώχνουν τα παιδιά από τα γήπεδα και κρατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι , για να τους αποβάλουν αργότερα διακόπτοντας την ροή του παιχνιδιού ( διαβάστε στο ΦΑ για την αποβολή του κυρίου Μόλακα από τον διαιτητή , φροντιστής της ομάδας της Προοδευτικής )
Διαμαρτυρόμαστε ακόμη έντονα για πασιφανές πέναλτυ το οποίο δεν μας δόθηκε στο 11 ´ ( video )
Μετά από μαρτυρία του παίχτη μας κου Τερλελή , ο κύριος διαιτητής μετά από διαμαρτυρία του ίδιου παίχτη προς τον επόπτη Κο Μαυρομιχάλη του είπε κατά λέξη < μην του δίνεις σημασία , είναι τρελός έχει πρόβλημα >…
Στο βίντεο ακούγεται ο παίχτης μας ξεκάθαρα να λέει < κατάλαβα ! Μου εξήγησε >
Συγχαρητήρια για της επιλογές σας ακόμη μια φορά κύριοι της ΕΠΣΠ

Να διευκρινήσω τέλος ότι ουδέποτε υπήρξε παίχτης των δυο ομάδων και όλη την διαρκείς του παιχνιδιού που λογομάχησε η έπαιξε αντιαθλητικά και όλη την διάρκεια του παιχνιδιού .
Ως πειστήριο των όσων γράφονται ποιο πάνω υπάρχει στην διάθεση σας ολόκληρο το παιχνίδι μαγνητοσκοπημένο σε HD ανάλυση εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=QLoBB920e7w&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3CTbvXs8mT06J6KsnQki18K2E1EqDb0PimRD2CCtKGW8hfHN5Hc4TZLfE

Για όλα αυτά αιτούμαστε

Α- Την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος
Β-Την διαγραφή της ποινής του ποδοσφαιριστή μας κου Μπλέραντ
Γ- Συνάντηση με το συμβούλιο της ΕΠΣΠ ώστε να τεκμηριώσουμε τα ως ανω γραφόμενα
Δ – Ραντεβού με τους υπεύθυνους του συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά στο οποίο θα παραβρεθεί και ο νομικός μας σύμβουλος απαιτώντας κάθε ηθική ή οικονομική αποζημίωση από τον κύριο Τουρλομούση για τις ενέργειές του.

Η παρούσα επιστολή θα δημοσιευθεί και στα media του χώρου.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος Κοσμάς Άρης”.