Connect with us

slideshow

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει για τον τελικό

Published

on

Σχετικά με τον Τελικό αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2013-2014, ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  της 8.3.2014 ( ώρα 15.00)στο γηπ. Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. ενημερώνει τα κάτωθι που αφορούν την διευκόλυνση διαδικασίας εισόδου στο γήπεδο.

Οι επίσημοι ,  τα μέλη του Δ.Σ. των δυο σωματείων (κάτοχοι προσκλήσεων VIP χρώματος χρυσαφί ως και οι έγγραφες προσκλήσεις της Ε.Π.Σ.Π) θα εισέλθουν από τη θύρα VIP (Α & Β) του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του  σωματείου  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ , κάτοχοι προσκλήσεων – ακαδημιών_ και εισιτηρίων  χρώματος Κίτρινο  θα εισέλθουν  από τις θύρες 4, 5,& 6.

Οι  φίλαθλοι του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κάτοχοι προσκλήσεων -ακαδημιών  και εισιτηρίων  χρώματος μπλε θα εισέλθουν από τις θύρες 21, 22 & 23

Οι Ακαδημίες  των σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα εισέλθουν χωρίς εισιτήριο  από τις θύρες του γηπέδου 33, 34, 35 συνοδευόμενοι αποκλειστικά από 1η 2 μέλη του σωματείου

 Το εισιτήριο για τον Τελικό αγώνα είναι 3 Ευρώ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν ώρα 13.15.

Για τη διάθεση εισιτηρίων ΜΠΛΕ στις θύρες 21, 22 και 23 θα λειτουργήσει το ταμείο στη θύρα 25 ( προς την πλευρά του Ηλεκτρικού )και για την διάθεση εισιτηρίων ΚΙΤΡΙΝΩΝ τις θύρες 4 , 5, 6, θα λειτουργήσει το ταμείο – Μπούθ απέναντι από τα γηπεδάκια 5Χ5(προς  την πλευρά της Πειραιώς).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply