Connect with us

slideshow

Η ΕΠΣ Πειραιά γυρίζει σελίδα (φωτο)

Θρίαμβος της παράταξης Ανατολάκη

Published

on

Του Αντώνη Δαρζέντα

Σε θρίαμβο του «Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» μετατράπηκε η εκλογική αναμέτρηση στην ΕΠΣ Πειραιά . Νίκησε κατά κράτος με συντριπτική διαφορά την «Ποδοσφαιρική Συνεργασίας »

Σε σύνολο 82 σωματείων που ψήφισαν , ο συνδυασμός του Γιώργου Ανατολάκη έλαβε 55 παραταξιακούς ψήφους έναντι 17 αυτού του Στέλιου Μπρατσόλη . Υπήρξαν επίσης 6 ενιαία και 4 άκυρα ψηφοδέλτια.

 

Γ. Ανατολάκης «Όλοι μαζί για να αναβαθμιστεί ο Πειραιάς

 

Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος ηγέτης της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους . Τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό για να τους δικαιώσω. Καλώ επίσης και αυτούς οι οποίοι στην αναμέτρηση αυτή ήταν απέναντι μας , να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αναβαθμιστεί ο Πειραιάς. Εύχομαι ένας νέος ήλιος να ανατείλει για το καλό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.»

Χολέβας ο Πρώτος!

 

Ο Κώστας Χολέβας πήρε τους περισσότερους ψήφους από όλους που μετείχαν στις εκλογές της ΕΠΣ Πειραιά. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος παράγοντας που είχε προταθεί από τον Ολυμπιακό είναι προσωπική επιλογή του ηγέτη των ερυθρολεύκων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι ψήφοι όλων των υποψηφίων :

 

 

ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

Χολέβας Κων/νος 61 Ανατολάκης Γεώργιος 60 , Καραμπέτσος Γεώργιος 60 ,Λαπατάς Παναγιώτης 60, Μαρούλης Απόστολος 60 Σπάθας Ιωάννης 60 Κουνιάς Γεώργιος 59 , Σταματάτος Ιωάννης 59 Κουτσούπης Βασίλειος 58, , Λεμονής Αντώνιος 58, , Ποντίκης Ιωάννης 58.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ:

 

Κανδύλης Λουκάς 60 ,Μπήτρος Σωτήρης 59, Νομικός Αναστάσιος 59, Σκούταρης Άγγελος 59 ,Μωρέ Ιωάννα 58

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

Βάλβης Δημήτριος 60 , Μωυσίδης Αντώνιος 59 ,Αβρακοδιανάκη Καδιανή 58

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

Τσιλικιώτη Ευφημία 59, Μπεγνής Πέτρος 58.

——————————————————–

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ

 

Βασιλόπουλος Βασίλειος 21, Μπρατσόλης Στέλιος 20, Σιάκουλης Γεώργιος 20, Βράκας Κων/νος 19, Κωστάκης Κων/νος 19, Μαρκομιχάλης Δημήτριος 19 Κοσμίδης Γεώργιος 18, Χαρμπής Ιωακείμ 18 .

Αθανασοπούλου Κανέλλα( Λέλα) 17, , Κούμτσιος Κων/νος, 17, Στούκας Χρήστος 17.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ:

Μποζινάκης Γεώργιος 20,Βαρβαρέσος Μιχαήλ 19 , , Παυλόπουλος Γεώργιος 19 , Σισαμόπουλος Χρήστος 19, Τσιώνας Δημήτριος 18

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

Μανιατάκης Νικολάος 20 , Μαργωμένος Χρήστος 19 , Τσίτουρας Βασίλειος 18

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

Στρατής Ανδρέας 21 Απέργης Παναγιώτης 18 .

*Ομόφωνα εκλέχθηκαν 2 μέλη της 3μελούς εφορευτικής Επιτροπής( προέδρευσε ο δικαστικός αντιπρόσωπος κ. Θεόδωρος Κώνστας) οι κ.κ. Γεώργιος Ξηράκης ( Ερμής Κορυδαλλού), Βασίλειος Γεωργάς ( ΑΟΑΔ), ενώ εκπρόσωποι των δύο συνδυασμών «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», και του «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» εκλέχθηκαν οι κ.κ Ανδρέας Στρατής, και Παναγιώτης Νταλάκος.

 

 

Ο διοικητικός απολογισμός ήταν το πρώτο δείγμα

 

Τα πρώτα μηνύματα για την νίκη της παράταξης Ανατολάκη ήλθαν λίγο νωρίτερα. Από την ψηφοφορία των απολογισμών .Εκεί όπου ο διοικητικός απολογισμός καταψηφίστηκε ( με 49 ψήφους κατά, 8 παρών και 25 υπέρ) σε αντίθεση με τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.

Ήταν το πρώτο δείγμα για το τι θα επικρατούσε αργότερα…

 

Μαζική συμμετοχή σωματείων

 

Από τις ελάχιστες φορές που έχει συμβεί αυτό. Τα Πειραϊκά σωματεία έδωσαν βροντερό παρών στην Γενική Συνέλευση κατακλύζοντας τον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της ΕΠΣΠ.

Το πιο σημαντικό είναι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές . Από τα 83 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου παραβρέθηκαν τα 82 . Απουσίαζε μόνο ο Ατρόμητος Πειραιά. Γεγονός που συζητήθηκε από όλους….

* Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τη νύχτα . Αρκετοί ήταν αυτοί παρέμειναν μέχρι το τέλος .Αλλά κι αυτοί που δεν άντεξαν και έπρεπε να φύγουν αφού το πρωί θα έπρεπε να πάνε στη δουλειά τους , τηλεφωνούσαν για να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα .Όλο το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας μας είχε πάρει «φωτιά» από τις κλήσεις….

 

Διάφορα από την Γενική Συνέλευση

 

* Οι κ. Αριστοτέλης Ζαρωτιάδης ( ΑΟΚ Φαλήρου) και Σωκράτης Πτερνέας( Χαραυγή) ήταν με ομόφωνη εκλογή οι γραμματείς – πρακτικογράφοι της Γ.Σ.

• Ομόφωνα έγινε δεκτή η εισδοχή( εγγραφή) ως νέων μελών της Ε.Π.Σ Πειραιά των σωματείων: ΑΟ Λέοντες Καμινίων 2011 και ΑΠΣ Αγίου Διονυσίου Πειραιά « Πήγασος»

• Αναφορικά με την πρόταση του σωματείου Α.Σ. Ποντίων, για τα όρια ηλικίας των διαγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, εξουσιοδοτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, να αποφασίσει.

• Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας της απερχόμενης Διοίκησης Κώστας Βράκας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Χρήστος Μανούσος , ο σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος καθώς και ο Γιώργος Ανατολάκης.

• Παρόντες και οι Πειραιώτες πρώην σύμβουλοι της ΕΠΟ Δημήτρης Μουρίκης, Άρης Τσατσαρίδης.

• Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Στέλιου Μπέση, Βασίλη Τερκεσίδη που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή .

• Για τον διοικητικό απολογισμό μίλησε ο πρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης και για τον οικονομικό ο ταμίας Βασίλης Βασιλόπουλος.

Μίλησαν κατά σειρά οι κ.κ. Νίκος Σιδηρόπουλος( σύμβουλος ΕΠΣΠ) Βασίλης Ταουξής( Νέοι Δραπετσώνας) Μιχάλης Μουσελής( σύμβουλος ΕΠΣΠ ) Αλέξης Αγγελόπουλος( Εθνικός) Στέφανος Φαναρίτης(ΑΕ Μοσχάτου) Χρήστος Στούκας ( αντιπρόεδρος ΕΠΣΠ) Χρήστος Μπουλές( σύμβουλος ΕΠΣΠ)

Σωκράτης Πτερνέας( Χαραυγή) , Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης( Προοδευτική) Μάκης Χαρμπής( ΑΟ Ζέας) , Κώστας Βράκας( Γεν,. Γραμματέας ΕΠΣΠ) Βαγγέλης Περάμαντζης( Φοίνικας Αγίας Σοφίας) Αλέκος Πολίτης ( Πανιώνιος Κερατσινίου) Γιώργος Ξηράκης( Ερμής Κορυδαλλού) , Στέλιος Μπρατσόλης( πρόεδρος ΕΠΣΠ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply