Connect with us

slideshow

Η ΕΠΣ Πειραιά πήρε τις αρμοδιότητες από τον Σύνδεσμο Διαιτητών

Published

on

Συνεδρίασε  το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με την παρουσία  και των μελών της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π.

Στη συνεδρίαση επικράτησε υψηλό αίσθημα  ευθύνης, ενότητας και τονίστηκε από όλους η ανάγκη ενότητας, εργασίας και συμβολής για την ποιοτική και αδιατάρακτη ολοκλήρωση των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ειδικά σ’ αυτήν την τελική αγωνιστική ευθεία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Σ.Π. στη συνεδρίαση της 26.2.2012, η οποία είναι η κατωθι:

α) Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στο μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. κ. ΝΙΚΟ ΑΓΑΔΑΚΟ και στηρίζει την εργασία και τη συμβολή του στο έργο που έχει αναλάβει με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π.

Η πορεία και η διαιτητική αξία και διαδρομή του ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΔΑΚΟΥ είναι γνωστή στο πειραϊκό και πανελλαδικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα με τα ανωτέρω η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. εκφράζει την εμπιστοσύνη της σε όλους τους διαιτητές μας, από τον πιο πρόσφατα αποφοιτήσαντα από τη Σχολή Διαιτησίας μας,  έως όλους τους αξιολογημένους και διεθνείς διαιτητές μας.

Επίσης η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σέβεται και εκτιμά κάθε μη εν ενεργεία διαιτητή και διαιτητική αξία, που συμβάλλει με την εφ’  όλης της ύλης εμπειρία του στην πρόοδο του παμπειραϊκού κοινωνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

β) Από τούδε, με βάση και τον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας, τα Φύλλα Αγώνα των διοργανώσεων μας θα παραδίδονται στους διαιτητές από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. στην έδρα (γραφεία) της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ως επίσης οι εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις των διαιτητών συνεργατών μας, με ευθύνη της  Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. και την συνδρομή του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ, θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Ένωσης.

Το ίδιο ισχύει και για την εξέλιξη της Σχολής και των Σχολών Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π. ως και όποιων άλλων σεμιναρίων που αφορούν την επιμόρφωση των διαιτητών.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ζητώντας την ομόφωνη έγκριση του σώματος για τα ανωτέρω, ενημέρωσε το σώμα ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί  στην  επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π.

Επίσης η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. θα ζητήσει την πραγματοποίηση συνάντησης με την Διοίκηση του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ για την αύξηση συντονισμού και συνευθύνης τους στις Πειραϊκές διοργανώσεις.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ μετά από διευρυμένη ανοικτή και ουσιαστική συζήτηση ενέκρινε τους χειρισμούς και την εισήγηση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης και αποφάσισε ομόφωνα όλα τα ανωτέρω, ως συνοπτικά περιγράφονται.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply