Connect with us

slideshow

Η…μάχη των κουμπάρων και η …απάντηση του Στράτου

Ντέρμπι ιδιαιτεροτήτων το Πανελευσινιακή Ένωση με Λαμπερή

Published

on

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες ήταν αυτό ανάμεσα στην Πανελευσινιακή και τη Λαμπερή για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣΔΑ. Ποιες ήταν οι ιδιαιτερότητες αυτές;

1. Το γόητρο για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην πόλη σε ένα ελευσινιώτικο ντέρμπι για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Δυτικής Αττικής.

2. Υπήρξε «μάχη» κουμπάρων. Ο προπονητής της Λαμπερής, Βαγγέλης Νικολάου είναι κουμπάρος με τον γενικό αρχηγό, Κώστα Στάμου και κανείς από τους δύο δεν ήθελε να χάσει για να αποφύγει την καζούρα. Πριν το αγώνα οι δύο κουμπάροι χαιρετήθηκαν, όχι όμως και μετά τον αγώνα με τον μεν πρώτο να φεύγειι με το κεφάλι ψηλά και τον δεύτερο να αποχωρεί από τον πάγκο πριν σφυρίξει τη ληξη του αγώνα, ο διαιτητής Σταμάτης.

3. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμπερής, Στράτος Καραχάλιας, έδωσε με την απόδοσή του και τη νίκη της ομάδας του, την δική του απάντηση στον προπονητή της Πανελευσινιακής Ένωσης, Μιχάλη Κατσάφαρο, που με την ιδιότητα του προπονητή του Ηρακλή Ελευσίνας, θεωρεί ότι τον «έφαγε» από την ομάδα.

Πάντως παρά τις ιδιαιτερότητες και καλό παιχνίδι παίχτηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες και σε φίλαθλα αθλητικά πλαίσια.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply