Connect with us

slideshow

Η μπίλια έκατσε στον Χαραυγιακό

Published

on

Παίζοντας έξυπνα και αμυντικά, ο Χαραυγιακός πήρε δύσκολη πρόκριση με 1-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο και κάνει πλέον όνειρα για τελικό. Οι κιτρινόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασαν φάσεις για να σκοράρουν όπως με το φάουλ του Καραγεώργου στο 17′ που έβγαλε ο Δωριάδης αλλά τελικά το πλήρωσαν. Στο 37′ ο Μπίτιλης απέφυγε τρεις αντιπάλους και από θέση μέσα αριστερά σκόραρε με ωραίο σουτ στο γάμα του Τσουκαλά. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την ομάδα του Περιστερίου να πιέζει ασφυχτικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 81′ με σουτ του Πανούση στο δοκάρι.

Αγ.Ιερόθεος (Ι.Σταυριανός): Τσουκαλάς, Οικονόμου (53′ Νταβιώτης), Κολλιάκος, Βαγγέλης, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Μπερτσιάς, Κουμπούλης, Νιζάμης, Καραγεώργος (46′ Κακλαμάνος), Πανούσης.

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Σκούρας, Ντακόβ (91′ Στασινόπουλος), Κατσούλας (61′ Κορρές), Ζήσης, Μπίτιλης (78′ Τσούνι), Κατσαμπάνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply