Connect with us

7ος Όμιλος

Η νεα εμφάνιση της Θύελλας Ραφήνας

Published

on

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, παρουσία πολλών μέσων ενημέρωσης, η Θύελλα Ραφήνας παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, καθώς και τον βασικό χορηγό της για τη νέα σεζόν, την εταιρία Polieco Hellas. Το «παρών» στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε έδωσε και ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος μάλιστα έδωσε τη μεγάλη είδηση, καθώς αποκάλυψε ότι τον Φεβρουάριο του 2019 θα παραδοθεί το νέο γήπεδο!
Τον λόγο πήρε αρχικά ο γενικός αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Μυτιληναίος, ο οποίος μίλησε για τις νέες εμφανίσεις και τον χορηγό της ομάδας. «Συγκεντρωθήκατε για να σας παρουσιάσουμε τις νέες εμφανίσεις. Η βασική είναι η πράσινη με το μαύρο σορτς. Το πράσινο είναι από το πεύκο και το μαύρο από το κάρβουνο, αφού δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας είμαστε λιγνιτωρύχοι. Βέβαια, λόγω των καταστροφών από τη φωτιά θα έπρεπε το μαύρο να είναι πολύ περισσότερο από το πράσινο. Η δεύτερη είναι ουδέτερη και θα χρησιμοποιείται όποτε απαιτείται. Επίσης θα παρουσιάσουμε τον βασικό μας χορηγό, την εταιρία Polieco.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου ο οποίος τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή η αποψινή, Μέχρι στιγμής καταφέρνουμε να συντηρούμε την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό είναι ένας άθλος. Έχουμε πλαισιώσει την ανδρική ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι επίσης πολύ σημαντική η στήριξη των χορηγών μας, που μας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων μας. Ο μεγάλος χορηγός μας είναι η εταιρία Polieco Hellas».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Polieco Hellas από την πλευρά του τόνισε: «Χαιρετώ αυτή την οργάνωση εδώ. Εμείς σαν εταιρεία κάναμε πέρυσι τα πρώτα βήματα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Φέτος κάναμε κάτι καλύτερο. Θεωρούμε ότι είναι σημαντική η συμβολή μας γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν υγιή σύλλογο. Θα στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την προσπάθεια της Θύελλας, ελπίζουμε στα καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι η προσπάθεια της Θύελλας είναι αξιέπαινη και ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα ελπίζοντας στα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή σεζόν και καλά αποτελέσματα».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Θύελλας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Λουκέρη και την Polieco Hellas για την στήριξη.

ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο δήμαρχος Ραφήνας, ο οποίος αποκάλυψε τη μεγάλη είδηση, ότι το νέο γήπεδο της Ραφήνας, στην Αρίωνος, θα παραδοθεί τον προσεχή Φεβρουάριο!
«Νομίζω ότι η πορεία και η παρουσία της ομάδας είναι εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν αυτές οι ακαδημίες, αφού έχουμε δει παραδείγματα ομάδων να καταρρέουν επειδή τα πρόσωπα κουράζονται και δεν μπορούν να βάζουν συνέχεια χρήματα. Η Θύελλα δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία. Ο δήμος είναι αρωγός από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να είναι. Στο πλαίσιο αυτό είναι και το νέο γήπεδο στην Αρίωνος, το οποίο θα παραδοθεί τον Φεβρουάριο του 2019».
Στο τέλος της εκδήλωσης ο αρχηγός της Θύελλας, Αλέξανδρος Χαρακτίδης, παρέδωσε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Polieco Hellas, ένα κάδρο με τη νέα εμφάνιση της ομάδας και ο 16χρονος Χρήστος Μπουντάκης ένα κασκόλ της ομάδας και κάρτες διαρκείας.
Αναλυτικότερα σε λίγο, σε βίντεο του irafina.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply