Connect with us

slideshow

Η Οδηγήτρια 1-0 τον Πανερυθραϊκό (φωτο)

Published

on

Μια ψυχωμένη Οδηγήτρια παίζοντας με καρδιά και ενθουσιασμό νίκησε τον Πανερυθραϊκό με 1-0 και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο , τα μπαράζ ανόδου .

Η ομάδα του Τέλη Μελά στην πρώτη αναμέτρηση με ομάδα εκτός Πειραιά κατάφερε να επιβληθεί των φιλοξενούμενων που φέτος κατέκτησαν πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Αθήνα καθώς και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας . Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οδηγήτρια έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες και κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει το αποτέλεσμα , αλλά θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα.

Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν συντηρητικά το παιχνίδι δείχνοντας ότι προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους

Η πρώτη σημαντική φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 34′ και απέφερε και το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Ο Γιαννής αφού βρήκε ελεύθερο χώρο προχώρησε και φτάνοντας έξω από την αντίπαλη περιοχή έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ που κατέληξε στα δίκτυα .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο αργότερα( 36′) ο Αδρακτάς από πλάγια θέση σούταρε για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ένα ντεζαβαντάζ για την Οδηγήτρια .

Στο 46′ οι Πειραιώτες βγήκαν από αριστερά με τον Γλυνό που έπιασε σέντρα , δημιουργήθηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα , αλλά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ . Αντέδρασε ο Πλάκας που κλώτσησε μακριά την μπάλα και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Με δέκα παίκτες η Οδηγήτρια προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία της τον Πανερυθραϊκό που προσπάθησε να απειλήσει. Στο 70′ ο Δρίβας κράτησε ανέπαφη την εστία του με διπλή ηρωική προσπάθεια.. Αρχικά ανέκοψε σε τετ- α- τετ τον Τσίπρα . Η μπάλα έφτασε στον Αντωνιάδη που έπιασε νέο σουτ για να ενεργήσει και πάλι σωτήρια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων . Ο Δρίβας είπε και πάλι « όχι» στο 76′ αποκρούοντας κεφαλιά του Αντωνιάδη.

Από την πλευρά της η Οδηγήτρια θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στο 72′, όταν ο Χατζάκης μετά από παράλληλη σέντρα του Γιαννή , έπιασε σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 93′ μετά από κόρνερ του Αντιόλ δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Οδηγήτριας και η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μπουζάλη μετά από σουτ του Τσίπρα

Από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει υστερήσας. Όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει πάντως για τους Δρίβα, Κύρα, Γιαννή, Γλυνό Χατζάκη, Χανιώτη..

Από τον Πανερυθραϊκό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ξεκίνησε με ήττα ξεχώρισαν οι Αντωνιάδης, Τσίπρας και Παπαδόπουλος .

Πολύ καλός ο διαιτητής Σελίμος από τη Λακωνία . Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Παλαμίδας και Σταματάκος.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Πλάκας, Μελάς( 69′ λ.Τρ. Ξηρογιάννης) , Κύριας, Μπουζάλη, Γιαννής, Μουστάκας Ν.( 65′ Γκιόκα) , Χατζάκης,Χανιώτης, Δημόπουλος, Γλυνός .

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Πήδουλας, Γλυνός ( 56′ Αντιόλ) , Παπαδόπουλος, Σαξανίδης ( 85′ Μπαστέας ) , Γκριτζάς , Χατζής, Αδρακτάς, Λάσκαρης, Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply