Connect with us

slideshow

Η Ολυμπιάδα 2-1 την Προοδευτική (φωτο)

Published

on

Αποφασιστική  η Ολυμπιάδα νίκησε με 2-1 την Προοδευτική και της «έκοψε τη φόρα» υποχρεώνοντας την στη πρώτη φετινή ήττα σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και επεισόδια  στην εξέδρα.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 30 ‘ για 3 λεπτά  λόγω σύρραξης οπαδών στην εξέδρα . Με την παρέμβαση των ΜΑΤ η κατάσταση ηρέμησε .

Οι Κορυδαλλιώτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα  προηγήθηκαν στο 27’ με τον Ανταλή , αλλά οι γηπεδούχοι πριν λήξει το ημίχρονο ( 44’ ) ισοφάρισαν με τον Γκουβέρο.

Η Ολυμπιάδα στο 56’ πήρε τη νίκη με εύστοχο κτύπημα  πέναλτι του Μελαμπιανάκη( ανατροπή Λόη)

Στο 87’ ακυρώθηκε γκολ του Χόρτσα ως οφσάιντ και χέρι (;)

Στο 90’ η Προοδευτική έχασε την μεγάλη της ευκαιρία να ισοφαρίσει. Κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φώσκολου από τον Τρουμπούνα που αποβλήθηκε. Το εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο γκολκίπερ Γεωργόπουλος απέκρουσε.

Από τον διαιτητή Καρυοφύλλη έχει παράπονα η Προοδευτική

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος, Σεβάι, ( 90’ Μιχαλάς ) Τρουμπούνας, Δακουτρός, Μαντούβαλος, Μελαμπιανάκης, ( 62’ Αχλαδιώτης) Γκουβέρος, Λόης( 86’ Σαλκετζής ) Πέρρος , Διάκος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ανταλής, Αρκούδας Ζήζιλας, Καράκαλος( 63’ Τσιάνος) ’ , Καρποντίνης,  Παπακωνσταντίνου , Κοσμάς( 63’  Κολιούσης)  Φώσκολος, Μιρτσέα,  Ζελέκου ( 82’ Χόρτσας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply