Connect with us

4ος Όμιλος

Η παρουσίαση του ΟΦΗ

Published

on

H επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ, θύμισε …Σούπερ Λίγκ, αλλά έγινε ενόψει του δύσκολου δρόμου που καλείται να διαβεί ο ΟΦΗ στην Γ Εθνική. Είχε πίστη, ενθουσιασμό, πολύ κόσμο και συσπείρωση για το RESTART που επιχειρεί η κρητική ομάδα, με στόχο να επιστρέψει ξανά στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αντύπας Σηφάκης: « Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ»

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου ΟΦΗ, που έγινε στην κυκλική αίθουσα του ΤΑΛΩΣ PLAZZA την Τετάρτη (23/9) οι εννέα επιχειρηματίες που έχουν μπεί μπροστά στον ΟΦΗ, δια στόματος του προέδρου της διοικούσας Επιτροπής Αντύπα Σηφάκη, έβαλαν ψηλά τον πήχη. Οπως είπε ο επικεφαλής της προσπάθειας «ο ΟΦΗ είναι ενωμένος σαν γροθιά. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσει στον κόσμο. Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, όμως θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια». Ο Αντύπας Σηφάκης με χαρά ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, πλησιάζουν τα χίλια. Οπως είπε «πάμε καλά, αλλά θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους φίλους της ομάδας να πάρουν διαρκείας για να έχουν όλοι συμμετοχή στο restart του ΟΦΗ. Από του χρόνου θα είμαστε στις επαγγελματικές κατηγορίες». Ο Αντύπας Σηφάκης κάλεσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ να στηρίξουν με κόσμιο τρόπο την ομάδα, ενώ τόνισε ότι «θέλουμε να είναι κοντά μας οι φίλοι μας για να στηρίζουν την ομάδα μας. Καμία φορά ο φανατισμός και η υπερβάλλουσα αγάπη κρύβει κινδύνους, που πρέπει να αποφύγουμε. Δεν πρέπει ο ΟΦΗ να βρεθεί σε δύσκολη θέση με απώλεια βαθμών ή τιμωρία έδρας. Θέλουμε να φέρουμε την οικογένεια κοντά στον ΟΦΗ. Να δημιουργήσουμε εορταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα απευθυνθούμε στις οικογένειες των Ηρακλειωτών, βέβαιοι ότι δε θα υπάρχουν φασαρίες στο γήπεδο μας».
Ο κ. Σηφάκης εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τον ΟΦΗ, για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, που είναι έτοιμη να μπεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (πρεμιέρα την Κυριακή με τον Εθνικό στο Μοσχάτο). Οπως ανέφερε «τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Σε δύο μήνες η ομάδα θα είναι υπερπλήρης. Γίνεται επαγγελματική δουλειά. Όσοι είδαν στην Αθήνα το ματς με τον Εργοτέλη, έχουν τρομάξει. Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με το ίδιο μάτι. Γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ».
Τέλος αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι ο ΟΦΗ είναι ενωμένος. Οπως τόνισε «έχουμε άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη. Έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα μεταξύ μας που ίσως να κλείσουν ακόμα και αύριο. Περιμένουμε να γίνει Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για να προχωρήσει η συνεργασία. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που τις συζητάμε, και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα πάντα έχουν προχωρήσει από κοινού. Ο ΟΦΗ είναι ενωμένος σαν γροθιά».

Δανδάλης: «Ολοι μαζί για τον ΟΦΗ»

Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης υπογράμμισε ότι «σ’ αυτήν την προσπάθεια πρέπει όλοι να είμαστε κοντά. Ο Ερασιτέχνης κρατάει το κλειδί σ’ αυτήν την συνεργασία που πρέπει να έχουμε. Η αρχή στο ποδόσφαιρο είναι το ήμισυ του παντός. Το πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι το πιο σημαντικό για να ξεκινήσει η χρονιά καλά. Η άνοδος είναι μέσα στο μυαλό μας. Στόχος όλων η άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε.

Σεροπιάν: «Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε η επίσημη παρουσίαση του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος τόνισε ότι «χτίσαμε μια ομάδα με άξονα το συνδυασμό εμπειρων και νέων παιδιών. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά έχουν κανει θυσίες. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, η ομάδα έδειξε ότι βάσει απόδοσης είμαστε κοντά σ’ αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας εαυτός”, τόνισε ενώ για το προσωπικό του στοίχημα στον ΟΦΗ δήλωσε: “Είναι μια ευκαιρία να χτίσω μια ομάδα στα πρότυπα τα δικά μου, που θα έχει διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου”.

Βλαστός: «Κακή παρένθεση για τον ΟΦΗ η Γ Εθνική»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός, υπογράμμισε πως “ελπίζουμε να είναι μια κακή παρένθεση για τον ΟΦΗ η Γ’ Εθνική. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα στο προσκήνιο. Θα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά”.

Παρουσίαση της φανέλας με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο

Στην εκδήλωση του ΟΦΗ έγινε και η παρουσιάση της επίσημης φανέλας του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο (άσπρη με μαύρη κάθετη ρίγα). Η παρουσίαση έγινε απο τον προεδρο της διοικούσας Επιτροπής Αντυπα Σηφάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης χορήγησε με 40 χιλ. ευρώ τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την συντήρηση των σκεπάστρων στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» και τόνισε πως “είμαστε όλοι δίπλα στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ. Ότι χρειαστεί ο ΟΦΗ θα είμαστε δίπλα. Καλή αρχή και άνοδο!”.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε με τη σειρά του πως «είναι χρέος μας και είναι αυτονόητο ότι θα σταθούμε δίπλα στον ΟΦΗ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ευχαριστώ τους δημότες-επιχειρηματίες που πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν την ομάδα”.

Η παρουσίαση των 9 επιχειρηματιών του ΟΦΗ

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στους 9 επιχειρηματίες που στηρίζουν την προσπάθεια του ΟΦΗ. Αυτοί είναι : Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντύπας Σηφάκης, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη Κώστας Αρχοντάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φασουλάς, ο ταμίας Μανώλης Μανωλιδάκης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Βασίλης Ζιδιανάκης, ο Γιάννης Βάβουλας, υπεύθυνος εγκαταστάσεων που είχε την εποπτεία για τις εργασίες που έγιναν στα γήπεδα του ΟΦΗ και ο Γιάννης Τσακαλάκης.
Koντά στους 9 επιχειρηματίες είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης. Ακόμη, κοντά στη διοικούσα επιτροπή είναι ο Γενικός διευθυντής του ΟΦΗ Μιχάλης Σερπετσιδάκης και ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Απο το ΚΡΗΤΗ-TV oι εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ-Χορηγός η NOVA

Στις επίλεκτες αναφορές της εκδήλωσης ήταν ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα τα έχει η ΚΡΗΤΗ-ΤV η οποία θα μεταδίδει αποκλειστικά τους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ. Ακόμη, έγινε γνωστό ότι χορηγός του ΟΦΗ θα είναι και τα αθλητικά κανάλια NOVASPORTS τα οποία και θα καλύπτουν με ζωντανές συνδέσεις στιγμιότυπα απο τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, στην εκπομπή “παίζουμε Ελλάδα, λεπτό προς λεπτό».

Εφτασε τα χίλια διαρκείας ο ΟΦΗ

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, αγγίζουν τα χίλια, αριθμός ικανοποιητικός για τα δεδομένα της Γ Εθνικής, ενώ μεσολαβούν και τρείς εβδομάδες μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (3η αγωνιστική).

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που πρόσφερε το εστιατόριο Pastarella. Mε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του Pastarella, το ΤΑΛΩΣ Plazza και προσωπικά τον κ. Χούμπαυλη, την ΟΙΝΟΤΕΚΑ και τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ για την συμβολή τους στην εκδήλωση.
Ακόμη, την ΜΚΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ που είχε την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, αλλά και για τις υπηρεσίες marketing που προσφέρει στον ΟΦΗ.

 

Ο ΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16 ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ -ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
Πριν απο 3 περίπου μήνες 9 επιχειρηματίες απο το Ηράκλειο, αποφάσισαν να μπούν μπροστά για τον ΟΦΗ, το μέλλον του οποίου φάνταζε σκοτεινό μετά την αποχώρηση απο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ και την οικονομική θηλειά που οδηγούσε σε αργό θάνατο την κρητική ομάδα.
Εννέα επιχειρηματίες που με μοναδικό κίνητρo την αγάπη τους για τον ΟΦΗ, αποφάσισαν σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να ηγηθούν μιας προσπάθειας για να κερδίσει ξανά αυτή η ομάδα την χαμένη της αξιοπιστία και να στηθεί απο την αρχή σε υγιείς βάσεις και με αξιοπρέπεια να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει.
Ξεκίνησαν απο τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, επανέφεραν το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην κατάσταση που πρέπει να είναι, βελτίωσαν τους αποδυτηριακούς χώρους και όχι μόνο στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, οργάνωσαν ξανά το διοικητικό προσωπικό, κατάφεραν με πολύ κόπο να δώσουν νομική υπόσταση στο εγχείρημα αυτό, καθώς οι δυσκολίες πάνω σε αυτό ήταν σημαντικές και έφτιαξαν μια ομάδα με παίκτες μεγαλύτερη κατηγορίας, με εμπειρία, ταλέντο και ποιότητα, με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο, που είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας, στην φετινή χρονιά στην Γ Εθνική.
Εχουν γίνει αρκετά πράγματα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, αλλά όραμα των 9 επιχειρηματιών που βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της ομάδας είναι να γίνουν πολύ περισσότερα στο μέλλον.
Οι 9 αυτοί επιχειρηματίες γνωστοί στην κοινωνία του Ηρακλείου για την δράση τους, είναι:
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντύπας Σηφάκης, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη Κώστας Αρχοντάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φασουλάς, ο ταμίας Μανώλης Μανωλιδάκης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Βασίλης Ζιδιανάκης, ο Γιάννης Βάβουλας, υπεύθυνος εγκαταστάσεων που είχε την εποπτεία για τις εργασίες που έγιναν στα γήπεδα και ο Γιάννης Τσακαλάκης.
Koντά στους 9 επιχειρηματίες είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης. Ακόμη, κοντά στη διοικούσα επιτροπή είναι ο Γενικός διευθυντής του ΟΦΗ Μιχάλης Σερπετσιδάκης και ο Δημήτρης Αποστολάκης.

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν κατέληξε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ για την θέση του προπονητή και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την κρητική ομάδα στη Γ Εθνική.
Ο Μουράτ Σεροπιάν, γεννήθηκε στις 26/10/1970, είναι 45 ετών έχει καταγωγή από την Αρμενία. Εχει Ελληνικό και Αρμένικο διαβατήριο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα της Αρμενίας. Οι γονείς του είναι Ελληνες. Ο παππούς του ήταν από τη Σμύρνη.
Ο ίδιος όμως έζησε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου είναι η βάση του και ζεί η οικογένεια του. Ο Μουράτ Σεροπιάν μετράει πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής προπονητικής καριέρας. Σαν προπονητής ξεκίνησε στη Νεα Ιωνία Δ’ Εθνική (2004-5). Η ομάδα αυτή ήταν ουσιαστικά η β’ ομάδα της ΑΕΚ εκείνη την εποχή επι Ντέμη Νικολαίδη, σε ένα πλάνο που είχε ο τότε Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Φερέρ. Ακολούθησε ο Βυζας Μεγάρων (2010-11) τον οποίο και ανέβασε από τη Γ Εθνική στην Β Εθνική.
Στη συνέχεια η Παναχαική την περίοδο 2011-12 (Football league). Αμέσως μετά η Γλυφάδα (Γ Εθνική) το 2012 (Με τη Γλυφάδα έχασε στη διαφορά τερμάτων την είσοδο στα πλει-οφ για άνοδο στην Football league). To καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε με τον ΑΟΧανιά. Με την ομάδα των Χανίων πέτυχε την άνοδο στην Football league (2012-13). Ενώ την επόμενη χρονιά (2013-2014) οδήγησε την ομάδα των Χανίων στα πλέι-οφ ανόδου από την Football league στην Σούπερ Λίγκ, χωρίς όμως να τα καταφέρει τελικά.
Το καλοκαίρι 2014 ανέλαβε τον Παναιγιάλειο (Football league), όπου έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο. Μετά ανέλαβε την Ερμιονίδα, από την οποία αποχώρησε λίγο πριν τα play-out της Football league.
Σαν ποδοσφαιριστής ο Μουράτ Σεροπιάν έχει αγωνιστεί σε Θρίαμβο Αθηνών (Γ Εθνική), ΠΑΣ Γιάννινα (Β Εθνική), Δόξα Βύρωνα (Γ’ και Β Εθνική), ΑΟΧανιά (Γ Εθνική), ΑΟΑΝ (Γ Εθνική), Δόξα Βύρωνα (Β Εθνική), Ατρόμητο (Γ Εθνική), Μαρκό (Γ Εθνική), Φωστήρα (Δ Εθνική), Ελευσίνα (Γ Εθνική), Βύζα Μεγάρων (Δ Εθνική), Νέα Ιωνία (Δ Εθνική). Υπήρξε για δυο χρόνια ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας της Αρμενίας.

Ενας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ΟΦΗ, ο Γιώργος Βλαστός είναι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Συνεργάτες του Μουράτ Σεροπιάν στον ΟΦΗ είναι ο γυμναστής Θοδωρής Γκάτζιος, με μακρά και πετυχημένη πορεία ως πρωταθλητής και προπονητής στίβου.

Ενώ γυμναστής τερματοφυλάκων είναι ο Γιάννης Μπακόπουλος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-16

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ο Αλέξης Κασμερίδης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1986 στις Σέρρες. Από το 2002 βρίσκεται στην οικογένεια του ΟΦΗ, ως τερματοφύλακας στα τμήματα υποδομής. Το ταλέντο του φάνηκε από εξ’ αρχής και για αυτό ήταν μέλος στις Εθνικές ομάδες παίδων, νέων και ελπίδων. Από το 2004 έγινε επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκ αλλά και στην Β Εθνική. Το 2011 αποχώρησε και πήγε στον Θρασύβουλο (Β Εθνική). Ακολούθησε ο Λεβαδειακός ξανά στην Σούπερ Λίγκ, μετά ο Αστέρας Μαγούλας (Β’ Εθνική) και τελευταίος του σταθμός ο Ολυμπιακός Βόλου (Β Εθνική).

Ο Αρης Βλάχος γεννήθηκε στις 24/5/1994. Αναδείχθηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού και πήρε το πράσινο φώς για την πρώτη ομάδα, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε ακόμη στον Βατανιακό (Β Εθνική), στον Ερμή Ζωνιανών (Γ Εθνική) και στον Αλιμο (Β Εθνική).

Κοντά σε αυτούς και ένα παιδί από τις υποδομές του ΟΦΗ, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος 2/12/1996

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ο Δημήτρης Ραπτάκης γεννήθηκε στις 20-1-1988. Η καταγωγή του είναι από την Βιάννο και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πατούχα. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (Περιφερειακό και Γ Εθνική), Πλατανιά (Περιφερειακό, Β Εθνική), Γιούχτα (Περιφερειακό), ΑΟΧανιά (Γ Εθνική), Λάρισα (Β Εθνική), Κέρκυρα (Β Εθνική) και Ηρακλή Ψαχνών (Β Εθνική).

Ο Αλέξης Παπατζίκος γεννήθηκε στις 20-12-1987 στη Βέροια. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Εχει αγωνιστεί στη Βέροια (Β’ Εθνική), Εορδαικό (Γ’ Εθνική), Επανωμή (Γ’ και Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική) και ΑΟΧανιά (Β’ Εθνική).

Ο Μανόλης Μπολάκης γεννήθηκε στις 20-10-1994 στο Ηράκλειο και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Είχε 8 συμμετοχές στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ. Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1995 και βρίσκεται 12 χρόνια στις τάξεις του ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής. Την χρονιά που πέρασε πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Σούπερ Λίγκ, αγωνιζόμενος σε 7 αγώνες.

Ο Μανόλης Φαζός γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1995. Είναι και αυτός παιδί του ΟΦΗ και έχει διαγράψει πορεία από τις ακαδημίες του ΟΦΗ μέχρι και την πρώτη ομάδα. Στην τελευταία περίοδο μαζί με τον Μπάμπη Δαμιανάκη ήταν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ’ Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαική (Γ’ και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Ηρόδοτος (Γ Εθνική).

Ο Γιώργος Πιθαρούλης γεννήθηκε στις 4-6-1990 στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Επαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟΑΝ και την Κριτσά. Αργότερα στον ΟΦΗ (Σούπερ Λίγκ). Ακολούθησε η Χερσόνησος (Γ’ Εθνική), ο Πανθρακικός (Σούπερ Λίγκ), η Παναχαική (Γ’ Εθνική), η Χέλμουντ (Β’ Ολλανδίας), ο ΑΟΧανιά (Γ’ και Β’ Εθνική) και η Επισκοπή (Β’ Εθνική).

Κοντά σε αυτούς και ο Βασίλης Μπάμπης , αριστερός μπάκ, από τις υποδομές του ΟΦΗ, γεννημένος 22/10/1996

ΜΕΣΟΙ

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1983. Αναδείχθηκε από τις υποδομές του ΟΦΗ και έχει αγωνιστεί με τρείς ομάδες στην Σούπερ Λίγκ: Εργοτέλης (2006-12, 127 συμμετοχές, 11 γκολ), Αστέρας Τρίπολης (2012-13, 18 συμμετοχές, 1 γκολ), ΟΦΗ (2013-14 10 συμμετοχές). Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Γ Εθνική με τον ΠΟΑ (2004-6), αλλά και τον Κισσαμικό, στο τελευταίο 6μηνο (2015).

Ο Αουγκούστο Φαμπίνιο γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1984. Βρίσκεται 8 χρόνια στην Ελλάδα και έχει παίξει στην Α‘ Εθνική με τον Ιωνικό. Τελευταία του ομάδα ο Αιγινιακός (Β Εθνικη), με τον οποίο έκανε 30 συμμετοχές. Γεμάτες χρονιές είχε και τα προηγούμενα χρόνια σε Πιερικό, Διαγόρα, Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα.Ο Φαμπίνιο, πέρασε και από Portuguesa, São Paulo, Corinthians, Figueirense και Avaí.

Ο Γιάννης Γκούμας γεννήθηκε στις 7-6-1988 στη Θήβα και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου. Εχει αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ με την Κέρκυρα, αλλά και στην Α’ κατηγορία Κύπρου με τον Ερμή Αραδίππου. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Δάφνη Ερυθρών (Δ’ Εθνική), Βύζα Μεγάρων (Γ’ Εθνική και Β’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), ΑΟΧανιά (Β’ Εθνική).

Ο Νίκος Κουσίδης γεννήθηκε στις 3/1/1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηροδότου (Νέους Ηροδότου) και στα 16 του χρόνια ο Παναθηναικός που διέκρινε το ταλέντο του, τον ενέταξε στο δυναμικό του.

Εμεινε για 5 χρόνια στον Παναθηναικό. Τον Ιανουάριο του 2004 πήρε μεταγραφή για τον Αρη (έπαιζε στην Σούπερ Λίγκ τότε), ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική).

Κοντά σε αυτούς και οι παίκτες του ΟΦΗ από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ ο Γιώργος Κοντογιάννης 24/7/1998 και ο Ιπποκράτης Κομνηνός 7/12/2000.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ο Αλέξης Περογαμβράκης γεννήθηκε στις 20-1-1988 και θεωρείται-και όχι άδικα- από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της φετινής ομάδας. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τα γκολ του θα είναι καθοριστικά για να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο του στη φετινή χρονιά. Ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι βασικός στέλεχος του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λίγκ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε ΠΑΟΚρουσώνα και Ρούβα.

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1983 στην Κροατία.
αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από το 2007-2010 (72 συμμετοχές-22 γκολ), Ο Πόποβιτς, που την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Balmazújvárosi, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και ΑΕΚ στην Ελλάδα και παλαιότερα στο Αζερμπαιτζάν (PFC Simurq ), αλλά και στην Κροατία όπου ξεκίνησε την καριέρα του (NK Samobor και NK Zagreb).

Ο Bασίλης Σαχινίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 20-1-1986. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και έχει ύψος 1μ80. Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική, πετυχαίνοντας 20 τέρματα. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό. Ενώ έχει παίξει και σε Τύρναβο (Β Εθνική), Αγροτικός Αστέρας (Β’ Εθνική), Κορωπί (Γ’ Εθνική), Λευκάδα (Γ’ Εθνική), Αχαρναικό (Γ’ Εθνική)
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική).

Ο Δήμος Τζέκος γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1987. Εχει καταγωγή απο την Καρδίτσα, αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού κυνηγού και έχει ύψος 1μ87. Χαρακτηριστικό του είναι η δύναμη και είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Εχει αγωνιστεί σε Τύρναβο (Γ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ Εθνική), Επισκοπή (Γ Εθνική), Φωκικό (Γ’ και Β Εθνική) και Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ Εθνική).

Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 1/10/1993 στην Κέρκυρα. Εχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική) και Παναχαική (Football league).

Ο Χρήστος Ευσταθίου, γεννήθηκε στις 7/11/1991 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε την τελευταία περίοδo στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league) αλλά έχει παίξει στο παρελθόν και σε Φωκικό (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Β’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική).

Ο Βαγγέλης Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 2-10-1991 στα Λάρινα Φθοιώτιδας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου (Γ Εθνική) και έβαλε 14 γκολ. Την προηγούμενη χρονιά με την ίδια ομάδα στην Α’ ΕΠΣΗ Φθοιώτιδας έβαλε 41 γκολ. Εχει αγωνιστεί ακόμη στον Α.Ε. Δηλεσίου Φθοιώτιδας (Περιφερειακό).

Ο Στέφανος Μαρτσάκης γεννήθηκε στις 24/5/1990. Εχει αγωνιστεί με τον Πλατανιά Χανίων σε Δ’ Εθνική, Γ Εθνική, Β Εθνική και Σούπερ Λιγκ. Με την Επισκοπή στην Β Εθνική και με τον ΑΟΧανιά στην Β Εθνική. Πέρσι τον Ιανουάριο αποκτήθηκε απο τον ΟΦΗ για να παίξει στην Σούπερ Λίγκ, συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν εκδόθηκε το δελτίο του.

Κοντά σε αυτούς και ο νεαρός Σαράντος Σακλαμάκης (γεννημένος 18/10/1996) ένα ακόμη παιδί απο τις υποδομές του ΟΦΗ.

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016

Η ομάδα του ΟΦΗ για την περίοδο 2015-16 που θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική απαρτίζεται απο τους παρακάτω παίκτες:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλέξης Κασμερίδης 23/4/ 1986

Αρης Βλάχος 24/5/1994

Δημήτρης Γιαννόπουλος 2/12/1996

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Δημήτρης Ραπτάκης 20-1-1988

Αλέξης Παπατζίκος 20-12-1987

Μπάμπης Δαμιανάκης 14/6/ 1995

Μανόλης Φαζός 12 /8/ 1995

Μανόλης Μπολάκης 20/10/1994

Γιάννης Κοιλιάρας 9/6/1988

Γιώργος Πιθαρούλης 4/6/1990

Βασίλης Μπάμπης 22/10/1996

ΜΕΣΟΙ

Μιχάλης Φραγκουλάκης 15 /7/ 1983

Αουγκούστο Φαμπίνιο 20 /7/ 1984

Γιάννης Γκούμας 7/6/1988

Νίκος Κουσίδης 3/1/1993

Γιώργος Κοντογιάννης 24/7/1998

Ιπποκράτης Κομνηνός 7/12/2000

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αλέξης Περογαμβράκης 20/1/1988

Ζντράβκο Πόποβιτς 2/1/1983

Bασίλης Σαχινίδης 20/1/1986

Δήμος Τζέκος 22 /7/1987

Θανάσης Πατινιώτης 1/10/1993

Χρήστος Ευσταθίου 7/11/1991

Βαγγέλης Νικολόπουλος 2/10/1991

Στέφανος Μαρτσάκης 24/5/1990

Σαράντος Σακλαμάκης 18/10/1996

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Η Ιταλική εταιρεία EYE SPORTS την οποία και εκπροσωπούν στο Ηράκλειο ο Στέλιος Περβολαράκης και ο Γιάννης Κοντάκης, θα ντύσει φέτος τον ΟΦΗ. Mάλιστα έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της επίσημης πρώτης εμφάνισης του ΟΦΗ, που θα είναι «μαυρόασπρη», με μαύρη κάθετη ρίγα στο μπροστινό μέρος και μαύρα μανίκια. Στην πλάτη της φανέλας υπάρχει η Κρήτη.
Η εμφάνιση αυτή αναμένεται να είναι σύντομα κοντά μας και ευελπιστούμε ότι θα φορεθεί απο την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά στην 3η αγωνιστική, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Οι άλλες δυο εμφανίσεις του ΟΦΗ, είναι η κλασική μαυρόασπρη (χωρίς ρίγα) και μια ουδέτερη μπλέ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-16

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Θύρα 1 40 ευρώ
Θύρα 2-3 100 ευρώ
Θύρα 4-5 50 ευρώ
Θύρα 7 150 ευρώ
Θύρα 8 120 ευρώ
Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ
Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ
Nα υπενθυμίσουμε την προσφορά των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, που είναι και φέτος κοντά στον ΟΦΗ για τη θύρα 1.

Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης προσφέρουν ειδική έκπτωση σε όσους προμηθευτ9ύν εισιτήριο διαρκείας του ΟΦΗ για τη θύρα 1. Συγκεκριμένα ,με αγορές 15 ευρώ, από τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για την θύρα 1 στην τιμή των 35 ευρώ (από τα 40 ευρώ που είναι η κανονική τιμή τους).

Σύμφωνα με πηγές απο το λογιστήριο του ΟΦΗ, η διάθεση των εισιτηρίν διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, πλησιάζει τα 1.000.

ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ-ΤV OI ENTOΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Ολοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ, θα μεταδίδονται ζωντανά σε αποκλειστικότητα απο το KΡHTH-ΤV. Ετσι, μέσω ενός καταξιωμένου καναλιού, απο τα κορυφαία περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ απο το νησί, αλλά και απο όλη την Ελλάδα και τον κόσμο , θα έχουν την ευκαιρία παρακολούθησης της νέας προσπάθειας που ξεκινάει ο ΟΦΗ απο την Γ Εθνική, για να επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ NOVASPORTS

Οπως έγινε γνωστό στην επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ, τα αθλητικά κανάλια NOVASPORTS θα είναι επίσης χορηγοί του ΟΦΗ. Θα καλύπτους με ζωντανές συνδέσεις στιγμιότυπα απο τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, στην εκπομπή “παίζουμε Ελλάδα, λεπτό προς λεπτό».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Oι παρακάτω εταιρείες στηρίζουν την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική:

XOΡΗΓΟΙ

-KΡHTH TV
-MIΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
-AΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
-NOVASPORTS
-ΞΥΛΕΙΑ
-ΕΜΜ. ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ
& ΣΙΑ ΟΕ
-VODAFON
-XAΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

-ELLINAIR – ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ
-ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ
-ΔΑΝΔΑΛΗΣ
-OMIΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗ
-RESIDENCE, ENTEXNO, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
-VIA PASTARELLA ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,
PASTARELLA,YASOUVLAKI,YANKEΕS ΣΤΟ TALOS PLAZA
& ΑLMYRA ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
-ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΙΚΡΑΚΗΣ ALUMINCO ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ
-ΚΟΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
-ΤΟΥΓΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΜΑCΑΟ CAFE RESTAURANT BAR)
-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ
-ΤΣΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
-ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΟΠΤΙΚΑ
-CHIPITA ΑΕ
-ΥΔΡΟΚΑΤ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ
-ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
-ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΕ
-CRETA PERGOLA BAΡΔΑΛΑΧΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
-ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
-ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΣ
-ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΕ
-ΚΟΖΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ
-ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

-ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
-ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
-ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΕ
-ΑΜΜΟΥΔΙ ΚΑΙ KALHUA, ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
-ΕΤΑΙΡΙΑ PROFITEL
-ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΕΡΊ ΝΊΚΟΣ ΚΟΥΡΊΝΟΣ

Οι παρακάτω επιχειρήσεις βοήθησαν με την χορηγία τους στις εργασίες που έγιναν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Αναλυτικά:

-AGROELITE Α.Ε. – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ / ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ – ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
-INTEREXPO Α.Ε. – ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ – ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
-SILK COLOUR ΑΒΕΤΕ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ – ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ
-ΒΡΥΘΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΑΦΕΣ / ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
-PAINT ART ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΡΥΘΙΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΙΤΑΚΗΣ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ /
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
-ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
-ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
-ΒΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
-ΚΟΡΑΣΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 2B-FIT
-ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ Ι. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
-NOVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΑΝΟΛΗΣ
ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
WOODLINE – Ζ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ Α.Ε. – ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ
-ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ